Fem bästa spelbolagen för livebetting

Fem bästa spelbolagen för livebetting

Är du på jakt efter ett nytt spelbolag när VM-fotbollen nu växlar upp på allvar? När hela dagar spenderas i TV-soffan är det lämpligt att välja ett spelbolag som satsar hårt på just livebetting. Här listar vi de fem bästa spelbolagen för den som gillar livespel.

VM 2018 är precis på ingång och då är det viktigare än någonsin att uppdatera sin portfölj av spelbolag. När marknaden nu består av milslånga listor av olika bolag gäller det att lokalisera vilka som passar dig allra bäst.

För den som är intresserad av livespel och livebetting är valet av spelbolag än viktigare med tanke på att det kan skilja oerhört från det enda till det andra. Här nedan listar vi fem spelbolag som går att lita på när det kommer till livespel och som av olika anledningar passar mycket bra för livebetting.

Livebetting – vad ska jag tänka på?

Livebetting skiljer sig en del från vanlig betting då det gäller att väga in helt andra parametrar, både vad gäller val av spel och vilket spelbolag som kan tänkas passa. Se alltid till att utforska utbudet hos det spelbolag du har tänkt välja och se om det lämpar sig för det behov du har. Täcker spelbolaget sporterna du är intresserad av? Hur breda marknader erbjuds på fotboll, ishockey eller tennis? Hur pass generösa odds har spelbolaget?

Att registrera ett konto hos ett spelbolag kommer ofta med flertalet härliga fördelar, bland annat kan du få ta del av streaming från olika evenemang. Dessutom blir du i många fall erbjudan en generös välkomstbonus när du registrerar dig som kund. Således blir det viktigt att jämföra vad olika spelbolag har att erbjuda och varför du ska följa just det spelbolaget.

Tips 1: Vilka sporter fokuserar spelbolaget på i sitt liveutbud?
Tips 2: Hur bra är kampanjen som spelbolaget erbjuder nya kunder? Det är alltid trevligt med en bra bonus.
Tips 3: Går det att använda spelbolaget i mobilen, kanske rent av i en app? Det är ofta smidigt när du sitter i TV-soffan och följer en match, kanske nu under fotbolls-VM 2018 i Ryssland. Då slipper du starta datorn för att lägga ett livespel.


LeoVegas – 200% upp till 2000 kronor!

LeoVegas är ett av flera spelbolag som satsat hårt på sistone och det märks inte minst vad gäller deras feta kampanjer. Det som gör LeoVegas allra mest intressanta är nog hur starka de är i mobilen. Om du gillar livebetting via mobiltelefonen, kanske när du ligger i soffan, är LeoVegas det ultimata valet för dig. Deras app är svårslagen! Dessutom får du galna 200% upp till 2000 kronor i bonus när du signar upp som ny kund.

Klicka här för att registrera dig och ta del av bonusen!


Betfair – 1000 kronor i bonus!

Gammal är äldst? Nej, nu är Betfair visserligen inte äldst, men spelbolaget har funnits med på marknaden under många år och går därför att lita på i alla väder. Det är dessutom ett spelbolag som vågar testa nya marknader och vägar inom betting, inte minst vad gäller livebetting. Passa på nu och ta del av hela 1000 kronor i välkomstbonus som ny kund!

Klicka här för att registrera dig och ta del av bonusen!


ComeOn – 3000 kronor i bonus!

Om du gillar tennis är ComeOn verkligen ett lämpligt spelbolag för dig, men även under VM 2018 storsatsar spelbolaget på sina breda livemarknader. Här går det att hitta allt du behöver för en bra sommar. Den saftiga bonusen på hela 3000 kronor hör till marknadens högsta och går inte att skoja bort.

Klicka här för att registrera dig och ta del av bonusen!