Så här fungerar Livebetting.se

Så här fungerar Livebetting.se

Ska du livebetta på matchen? Då har du hittat rätt till din bästa vän som hjälper dig hitta rätt spel under matchens gång. Här kommer vi visa några smarta funktioner hos oss som ni kan ta hjälp av i jakten på det perfekta livespelet.

Sidan fungerar lika bra i mobilen som på datorn och vår grundidé är att vara det bästa verktyget när du ska livebetta. Sidan dit du går fö att hitta den mest detaljerade livestatistiken och spelförslagen riktiade mot oss som just livebettar.

1. Välj liga/match och hantera menyn

Om ni surfar på en mobil måste ni klicka på knappen “VÄLJ MATCH HÄR” för att få fram menyn som däremot alltid syns om man besöker oss via till exempel en laptop. Där har ni en ikon för kalender om ni vill kolla gårdagens matcher eller se kommande till exempel. Det finns även en “LIVE-ikon” som ni kan klicka på för att bara se alla matcher runt om i världen som är live just nu. Klicka sedan bara på det land, liga och match ni vill se statistik från.


2. Hur kan denna statistik hjälpa mig?

Statistik är alltid ett viktigt grundfundament när man livebettar. Kombinationen av att vara påläst och ha den mest detaljerade livestatistiken med det man själv ser när man ser matchen, ens egen spelkänsla, är en oslagbar kombination. Bland annat grafen i toppen på varje match berättar mer om matchen än man tror.


Exemplet här ovanför är ett perfekt exempel på hur kraftfull grafen är för oss som livebettar. Den visar kortfattat vem som kontrollerar och styr matchen. Är grafen ovanför linjen i mitten styr hemmalaget, är det under styr bortalaget. Exemplet ovanför ser man att hemmalaget öppnade starkt innan det jämnade ut sig lite men sen sista kvarten av första var det ett kraftigt övertag igen och det var även då som matchens enda mål kom. Målen kommer otroligt ofta just när man ser på grafen att ena laget ligger på. Här ser man även tydligt hur bortalaget ungefär sista 20 gjorde ett ordentligt ryck för att försöka kvittera.

Följ denna graf noga när ni ska placera era livespel.

Annan viktig livestatistik som kan underlätta är antal tacklingar, frisparkar, offside, skott på mål, mot mål, bollinnehav och mycket mer.


3. H2H-fliken ger er allt ni behöver ha som underlag inför ert spel

Under fliken H2H hittar ni mängder av viktig information om båda lagen som underlättar när ni sen ska lägga era livespel. Med denna information som underlag kommer ni hitta mycket bättre livespel då ni på någon sekunder med en snygg graf till exempel kan se hur många mål båda lagen gör och släpper in på hemma-/bortaplan samt toalt. Även statistik som tidigare möten, lagens fem senaste och fem kommande matcher finns här som kan hjälpa en hitta rätt när man letar sitt spel.


4. Liveoddsen:

Under fliken “ODDS” Ser ni liveoddsen från Betsson direkt hos oss så ni snabbt kan bläddra mellan vår statistik i de andra flikarna och även stämma av vad liveoddsen ligger på just nu.


5. Livebetting-guider

Varje dag publicerar vi en Livebetting-guide inför dagens största match. Ni hittar denna högst upp på sidan ovanför livestatistiken. Det är inget vanligt speltips som de flesta andra sidor erbjuder. Istället är hela tanken att om man har läst denna guide inför matchen är man bättre förberedd när man ska livebetta. Man kanske tar med sig trender och statistik som att lag 1 gjort mål på samtliga bortamatcher under säsongen, att lag 2 gjort mål första kvarten i fyra av de fem senaste matcherna eller likannde. Statistik, information och trender som gör att du kan ta bättre snabba beslut on the fly när du sitter och tittare på matchen.