Spelskola

Livebetting är inte samma sak som att spela inför matcherna. När väl matchen är igång öppnas portarna till något av en ny värld, en mer nervkittlande och spännande värld. I alla fall enl många som upplevt och insett fördelarna med att livebetting. När det väl händer något i en match, ja då ändras både förutsättningar och odds. Är man på hugget och magkänslan är med dig, finns det pengar att tjäna. Med tanke på dagens rika TV-utbud av sport är livebetting något som växer, och kommer fortsätta att växa. Dessutom erbjuder fler och fler spelbolag att se matcher vi stream på deras hemsidor.

Vad är intressant att tänka när du spelar live? Nedan kommer några punkter som är värda att ha i bakhuvudet när man spelar live.

Hur rör sig oddsen?

Det är av stor betydelse att du håller koll på vad oddsen står när matchen sätter igång. Om du anser att oddsen rör sig långsamt, eller för snabbt, är det läge att sätta in ett spel. Se till att maximera ditt spel genom några oddsbonusar.

Sena spel

Något att akta sig för generellt. Vi utgår från fotboll. När mål görs i en match kam det vara bra att se upp för sena spel på det lag som leder matchen. Varför? Oddsen är inte lika bra och faktum kvarstår att de flesta mål i en fotbollsmatch görs de sista 20 minuterna. Detta är statistiskt bevisad många gånger om.

Var påläst

Detta är, självklart, väldigt viktigt när det kommer till all form av betting, särskilt livebetting. Även om du inte lägger in ett spel innan matchstart är det oerhört viktigt att läsa på inför Den aktuella matchen. Annars blir det inte riktigt bra. Man vill ju inte åka längskidor med bakhala skidor för att jämföra med något som anses vara mindre trevligt. Det finns många aspekter att ta i beaktning. Såsom hemma/bortaplan, skador , form, i princip som när du lägger in ett spel inför match.

Varningar

Kan vara bra att se upp för varningar. En spelare med gult kort blir oftast försiktigare i sitt sätt att spela för att undgå ett rött kort. Ett annat ex är om en defensiv mittfältare eller ett par spelare i backlinjen får tidiga varningar bör man vara försiktig med att spela på att de skall få rött då de oftast håller igen resterande del av matchen.

Mål/utvisningar

I samband med mål eller rött kort brukar marknaderna ha en tendens att svänga snabbt. Står det 0-0 i en match och ena laget släpper in ett mål kan oddset slå i taket direkt, sedan faller oddset långsamt nedåt. Det är vanligt att både oddssättare och spelare reagerar för snabbt händelser i matchen generellt. Så var beredd på det mesta, det kan löna sig.

Sist men inte minst: Välkommen in i matchen!