De bästa spelbolagen för livebetting och deras oddsbonusar

Letar du efter vilket spelbolag som är bäst för livebetting och vad de erbjuder för oddsbonusar för nya kunder? Då har du hittat rätt! På Livebetting.se hittar ni alltid bonusar från de bästa spelbolagen, de som är specialiserade på och brinner för exakt samma spelområde som vi – livebetting.

Listan uppdateras titt som tätt – om nya, kvalitativa bookies dyker upp eller om vissa inte längre håller måttet – och ni kan alltid räkna med att vi endast rekommenderar seriösa ställen att spela på samt de bästa spelbolagen för livebetting.

Har du önskemål på nya spelbolag eller funderingar om oddsbonusarna i listan? Tveka inte på att kontakta oss! Vi nås bäst via Twitter samt Facebook.

Vad utmärker en bra livebettingsida?

Det finns en handfull faktorer som spelar in här – vad som krävs av den bästa livebetting sidan.

Utbudet är det primära, den största skillnaden från bookie till bookie – i antalet event, matcher och typer av spel. På ena sidan kanske det finns allt från fotbollens Champions League till så kallad bonnfotboll, sådan utanför elitnivå – på den andra, endast de största eventen.

Andra exempel kan vara om det erbjuds kort-, hörnspel och spel på asian handicap eller ej. Där är skillnaderna enorma, på de lite mer specialinriktade marknaderna.

Bortsett från det är oddsen, som alltid, oavsett om det handlar om spel inför matchen eller på livemarknaden fundamental; hur mycket som återbetalas till kunderna. Live betting kräver snabba beslut och därför ökar chanserna att vinna avsevärt med spelbolag som erbjuder generösa odds.

Addera att vissa sidor är bättre lämpade för spel på vissa sporter och marknader. Ena kanske är supervassa på mer specialinriktade spel, såsom hörnor och målskyttar live, medan andra fokuserar mer på att kunna erbjuda bra odds på de större marknaderna; exempelvis 1X2-, mål- och asian-marknaderna.

Om du är en fantast av livespel, då bör du alltid ha koll på de spelbolag och bonusar vi på Livebetting.se har uppe på hemsidan. Hos dem får du alltid en positiv spelupplevelse!

Vilka andra faktorer spelar in för ett spelbolag?

Live betting, odds bonus. Det finns såklart mer än så att värdera in när man ska välja ett spelbolag att spela hos. Vi nämner flera faktorer nedan:

Bra odds och ett stort utbud

Detta är lika relevant för pre- som livemarknaderna. Hur mycket som finns att vraka i och är oddsen konkurrenskraftiga? Och där kan ett visst spelbolag vara sylvasst på en viss sport eller marknad och ett annat en annan.

Storlek och villkor på bonusen

En välkomstbonus är en utmärkt språngbräda när man spelar, i och med att man får större kapital att testa lyckan med och därför ökar sina chanser att kunna tjäna pengar hos spelbolaget. Här handlar om smak; vill man ha en enorm bonus i ren summa eller en högre extraprocent, exempelvis?

En tillgänglig och professionell kundtjänst.

Här spelar öppettider, om det finns svensk support och professionalitet in. En bra kundtjänst ser till att finnas där för sina användare, löser problem på kort tid och bemöter kunderna på ett trevligt sätt. Om du är en nattsuddare, då kanske du vill ha kundtjänst med öppet 24/7?

Användarvänlighet

Denna faktor snuddar även vid den ovan, om kundtjänsten – men beror mycket mer än så också. Titta in på sidan; är den enkel att navigera sig på, hittar du på ett snabbt sätt just vad du är ute efter?

”Varför ska jag hämta en oddsbonus?”

Spelbolagen slåss om just dig som kund och ett av deras sätt att konkurrera mot varandra är att erbjuda välkomstbonusar – och det är precis vad det låter som; en gåva från dem, till de nya kunderna.

Grejen med bonusar är att de ökar ens spelkassa och därför chans att tjäna en hacka. Det kan handla om allt från en ordinarie välkomstbonus på 100% extra upp till 1 000 kronor, gratisspel i olika former eller kanske till och med kombinationer av det.

En oddsbonus passar alla tippare, de som spelar i både mindre och större skala. Fördelarna är stora, nackdelarna icke-existerande. Vem vill inte ha en extra stor spelkassa – utan att det märks av i plånboken?

Bonusen kommer nästan alltid med vissa motkrav; att de behöver omsättas innan de kan tas ut, men villkoren hos de spelbolag vi rekommenderar och pushar ut är alltid schyssta och rättvisa.

Läs det finstilta – villkoren spelar roll!

En oddsbonus ser alltid annorlunda ut i storlek, utformning och villkor. Alla dessa saker spelar in och bör påverka ditt val av spelbolag och därför välkomstbonus.

Standardbonusen, den som används av flest bookies, är på 100% extra upp till 1 000 kronor – vilket innebär att man får 2 000 kronor att spela för med bara halva summan från den egna plånboken. De kan vara både större, mindre och ha helt andra procentsatser.

Varför detta är relevant är att större bonusar i allmänhet har lite tuffare villkor innan möjligt uttag, alltså omsättningskrav. Det innebär att bonusen måste omsättas ett visst antal gånger innan pengarna på riktigt är dina och kan tas ut till det privata bankkontot.

Förutom detta brukar tiden för omsättningen vara begränsad och olika regler kan gälla, exempelvis minimumodds för att omsätta bonuspengarna.

Spelar du och omsätter mycket? Då kanske en större bonus är bättre lämpad än en mindre. Tvärtom, om du bara spelar ibland? Plocka en mindre!

Samtliga spelbolags villkor är olika och därför lyder vår uppmaning att alltid läsa villkoren för bonusarna och därefter utvärdera vilken som passar din spelprofil.

Gratisspel / riskfritt spel – vad betyder det?

Den typ av bonus som används oftast är en sådan som matchar ens insatta kapital med en viss extraprocent upp till en maxsumma – exempelvis 100% upp till 3 000 kronor och det innebär att man får 6 000 kr att spela för när man bara sätter in 3 000.

Gratisspel och riskfria spel är ett annat alternativ som också används på en del håll och de ser lite annorlunda ut.

I praktiken betyder det att man sätter in en viss summa för att kunna hämta hem ett eller flera riskfria spel till en bestämd summa. Då kan man investera det eller de på ett visst spel och om det skulle missa får man insatsen tillbaka.

Även med gratisspel kan villkoren se vitt skilda ut; om pengarna som vinns av det eventuellt prickade riskfria spelet behöver omsättas eller inte, exempelvis. Rekommendationen är likadan som för standardbonusar; läs villkoren!