Bästa livebetting sidan – Spelbolagen med bäst oddsbonusar för live betting

Oddsbonusar

Hos Spelbloggare.se får du dagligen ta del av speltips från Sveriges främsta spelexperter och rekare. Vi rekommenderar varmt att besöka dem för de bästa speltipsen på allt från Allsvenskan och SHL till Premier League och Champions League.

Dessutom hittar marknadens bästa oddsbonusar listade hos Spelbloggare.


Letar du efter vilket spelbolag som är bäst för livebetting och vad de erbjuder för oddsbonusar för nya kunder? Då har du hittat rätt! På Livebetting.se hittar ni alltid bonusar från Sveriges bästa spelbolag, de som är specialiserade på och brinner för exakt samma spelområde som vi – live betting.

Månadens bästa odds bonusar
Bethard Spela direkt!

Hårdsatsande Bethard har släppt en helt ny
och fräsch sportbook.

HÄMTA BONUS!
Betsson 100% - 100 kr bonus

18+ | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se | Regler & Villkor gäller

HÄMTA BONUS!
Betway 100% - 100 kr bonus

18+, Regler och villkor gäller, stodlinjen.se. För alla nya kunder hos Betway.
Minsta insättning 100 kr, 6x omsättningskrav

HÄMTA BONUS!
888sport 100% - 100 kr bonus

18+ | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se | Regler & Villkor gäller

HÄMTA BONUS!
Betfair 100% - 100 kr bonus

18+ | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se | Regler & Villkor gäller

HÄMTA BONUS!
Unibet 100% - 100 kr bonus

18+ | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se | Regler & Villkor gäller

HÄMTA BONUS!
pixel.bet 100% - 100 kr bonus

18+ | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se | Regler & Villkor gäller

HÄMTA BONUS!
18+ | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se | Regler & Villkor gäller

Listan uppdateras titt som tätt – om nya, kvalitativa bookies dyker upp eller om vissa inte längre håller måttet – och ni kan alltid räkna med att vi endast rekommenderar seriösa ställen att spela på samt de bästa spelbolagen för live betting.

Har du önskemål på nya spelbolag eller funderingar om oddsbonusarna i listan? Har du hittat en ny, bra sportbonus? Tveka inte på att kontakta oss! Vi nås bäst via Twitter samt Facebook.

Vilka sidor har bäst livebetting och oddsbonusar?

Det finns en handfull faktorer som spelar in här – vad som krävs av den bästa livebetting sidan.

Utbudet är det primära, den största skillnaden från bookie till bookie – i antalet event, matcher och typer av spel. På ena sidan kanske det finns allt från fotbollens Champions League till så kallad bonnfotboll, sådan utanför elitnivå – på den andra, endast de största eventen.

Andra exempel kan vara om det erbjuds kort-, hörnspel och spel på asian handicap eller ej. På dessa speltips skillnaderna enorma, på de lite mer specialinriktade marknaderna. Nya oddsbonusar brukar ofta dyka upp på dessa typer av spel.

Bortsett från det är oddsen, som alltid, oavsett om det handlar om spel inför matchen eller på livemarknaden fundamental; hur mycket som återbetalas till kunderna. Live betting kräver snabba beslut och därför ökar chanserna att vinna avsevärt med spelbolag som erbjuder generösa odds och bra oddsbonusar.

Addera att vissa sidor är bättre lämpade för spel på vissa sporter och marknader. Ena kanske är supervassa på mer specialinriktade spel, såsom hörnor och målskyttar live, medan andra fokuserar mer på att kunna erbjuda bra odds på de större marknaderna; exempelvis 1X2-, mål- och asian-marknaderna. Du kan läsa mer om odds och speltips i vår spelskola.

Om du är en fantast av livespel, då bör du alltid ha koll på de spelbolag och bonusar vi på Livebetting.se har uppe på hemsidan. Hos dem får du alltid en positiv spelupplevelse!

Vad innebär riskfritt spel?

Den typ av bonus som används oftast är en sådan som matchar ens insatta kapital med en viss extraprocent upp till en maxsumma – exempelvis 100% upp till 3 000 kronor och det innebär att man får 6 000 kr att spela för när man bara sätter in 3 000.

Gratisspel och riskfria spel är ett annat alternativ som också används på en del håll och de ser lite annorlunda ut. Riskfria spel räknas in bland marknadens bästa oddsbonusar, så se till att ta till vara på dem.

I praktiken betyder det att man sätter in en viss summa för att kunna hämta hem ett eller flera riskfria spel till en bestämd summa. Då kan man investera det eller de på ett visst spel och om det skulle missa får man insatsen tillbaka.

Även med gratisspel kan villkoren se vitt skilda ut; om pengarna som vinns av det eventuellt prickade riskfria spelet behöver omsättas eller inte, exempelvis. Rekommendationen är likadan som för standardbonusar; läs villkoren så att du inte blir lurad på nya oddsbonusar! Håll gärna ögonen öppna, speciellt runt större mästerskap som VM 2018, då brukar det finnas gott om bonusar.

Vad är viktigt för ett bra spelbolag?

Live betting, odds bonus. Det finns såklart mer än så att värdera in när man ska välja ett spelbolag att spela hos. För att vara bästa spelbolaget så måste man uppfylla flera faktorer:

Bra odds och ett stort utbud av speltips

Detta är lika relevant för pre- som livemarknaderna. Hur mycket som finns att vraka i och är oddsen konkurrenskraftiga? Och där kan ett visst spelbolag vara sylvasst på en viss sport/speltips eller marknad och ett annat en annan. Vässa dina oddsbonusar 2017 genom att fråga om erbjudanden i chatten!

Storlek och villkor på din sportbonus

En välkomstbonus är en utmärkt språngbräda när man spelar, i och med att man får större kapital att testa lyckan med och därför ökar sina chanser att kunna tjäna pengar hos spelbolaget. Här handlar om smak; vill man ha en enorm bonus och/eller sportbonus i ren summa eller en högre extraprocent, exempelvis?

En tillgänglig och professionell kundtjänst.

Här spelar öppettider, om det finns svensk support och professionalitet in. En bra kundtjänst hos ett spelbolag ser till att finnas där för sina användare, löser problem på kort tid och bemöter kunderna på ett trevligt sätt. Om du är en nattsuddare, då kanske du vill ha kundtjänst med öppet 24/7?

Användarvänlighet

Denna faktor snuddar även vid den ovan, om kundtjänsten – men beror mycket mer än så också. Titta in på sidan; är den enkel att navigera sig på, hittar du på ett snabbt sätt just vad du är ute efter?

Därför är det viktigt med oddsbonusar

Spelbolagen slåss om just dig som kund och ett av deras sätt att konkurrera mot varandra är att erbjuda välkomstbonusar – och det är precis vad det låter som; en gåva från dem, till de nya kunderna.

Grejen med oddsbonusar är att de ökar ens spelkassa och därför chans att tjäna en hacka. Det kan handla om allt från en ordinarie välkomstbonus på 100% extra upp till 1 000 kronor, gratisspel i olika former eller kanske till och med kombinationer av det.

En oddsbonus passar alla tippare, de som spelar i både mindre och större skala. Fördelarna är stora, nackdelarna icke-existerande. Vem vill inte ha en extra stor spelkassa – utan att det märks av i plånboken?

Bonusen kommer nästan alltid med vissa motkrav; att de behöver omsättas innan de kan tas ut, men villkoren hos de spelbolag vi rekommenderar och pushar ut är alltid schyssta och rättvisa.

Läs det finstilta – villkoren spelar roll!

En oddsbonus ser alltid annorlunda ut i storlek, utformning och villkor. Alla dessa saker spelar in och bör påverka ditt val av spelbolag och därför välkomstbonus.

Standardbonusen, den som används av flest bookies, är på 100% extra upp till 1 000 kronor – vilket innebär att man får 2 000 kronor att spela för med bara halva summan från den egna plånboken. De kan vara både större, mindre och ha helt andra procentsatser.

Varför detta är relevant är att större bonusar i allmänhet har lite tuffare villkor innan möjligt uttag, alltså omsättningskrav. Det innebär att bonusen måste omsättas ett visst antal gånger innan pengarna på riktigt är dina och kan tas ut till det privata bankkontot.

Förutom detta brukar tiden för omsättningen vara begränsad och olika regler kan gälla, exempelvis minimumodds för att omsätta bonuspengarna.

Spelar du och omsätter mycket? Då kanske en större bonus är bättre lämpad än en mindre. Tvärtom, om du bara spelar ibland? Plocka en mindre och håll dig till mindre speltips!

Samtliga spelbolags villkor är olika och därför lyder vår uppmaning att alltid läsa villkoren för bonusarna och därefter utvärdera vilken som passar din spelprofil.