Om Livebetting.se

Livebetting.se öppnade portarna för omvärlden sommaren 2017 och är, precis som namnet avslöjar, en plattform samt mötesplats för alla som älskar livespel och odds.

Intresset för livespelande har ökat lavinartat de senaste åren, men ändå har det saknats en gedigen plattform och community för alla som älskar det, fram tills nu – och där uppfyller vi funktionen som mötesplats samt spelskola.

Har du kylan, kunskapen och flytet att kunna förutse skeenden i en pågående match? Oavsett om du redan är där eller har en bit kvar, kommer du med all säkerhet finna tycke i Livebetting.se.

Vårt mål är att alla som besöker oss ska dra nya lärdomar, samla kunskap och få nycklarna att utveckla sitt spelande online.

Till sist; välkommen och lycka till!

Nya speltips varje dag

Hos Livebetting.se får ni ta del av extremt detaljerad livestatistik från hela fotbollens stora värld för att hitta de rätta nycklarna till att lyckas. Konstant material, som tips och trix som skapar en vinnande spelare i vår spelskola, finns att sätta tänderna i – men även mer aktuellt material. Mer om det nedan.

Nytt och fräscht material publiceras på hemsidan – varje dag. Delvis i form av inför-artiklar om de kommande stormatcherna på TV, där vi avverkar potentiella scenarion och speltips att ta del av vid beroende på hur matcherna ser ut, baserat subjektiva upplevelser och ren och skär statistik. Vilka fällor ska undvikas? När passar en viss typ av spel? Raka speltips. Dessa passar perfekt att ha vid sin sida när matchen tittas och planeras att spelas på.

I inför-texterna finns också mer allmän information om matcherna, intressant kuriosa och statistik.

Förutom detta dyker även texter från TV-profilerna och sportjournalisterna Jonas Dahlquist och Sladjan Osmanagic upp på hemsidan.

Live Stream och Sladjan Show

Utöver det erbjuds live-TV och -chatt tillsammans med vår expert Sladjan Osmanagic veckovis, under Premier League-helger, där likasinnade finns på plats för att diskutera spel i realtid. Har du ett livespeltips att dela med dig av, vill du ta del av andras eller både och? Välkommen in i värmen!

Under livechatterna har vi som mål att ha en liveoddssättare på plats och då kan man lämna förslag på nya och färska livemarknader – mitt under matcherna. Det finns alltså en möjlighet att påverka utbudet av spel samt odds.

Vid större matcher och event producerar Livebetting.se en mer helgjuten live-TV med programledare, experter och oddssättare. Ni läsare kan få chansen att integreras i sändningen via Skype och chattfunktionen direkt på startsidan.

Tillsammans plockar vi fram de bästa livespelen! Vi ses väl på Premier League-lördagarna?

Texter från Jonas Dahlquist och Sladjan Osmanagic 

För att kunna skämma bort läsarna hos Livebetting.se har utbudet breddats rejält och två av sportjournalist-Sveriges största namn i Jonas Dahlquist och Sladjan Osmanagic levererar regelbundet blogginlägg på hemsidan. De delar sina tankar om allt möjligt som händer i sportvärlden.

Sveriges bästa oddsbonusar

Det bästa av allt? Hos oss hittar ni alltid bonusar för odds, pre- och livespel!

Listan uppdateras hela tiden och vi håller kontakt med de inblandade och bästa aktörerna för att få fram unika välkomstbonusar till er läsare, så att ni kan få allt som krävs för en superstart på er sejour hos dem.

Bonusarna är endast från beprövade, seriösa och stabila bookmakers. Pålitliga spelbolag som vi känner oss helt bekväma med att pusha ut och rekommendera för er läsare hos oss på Livebetting.se.

En bonus är den perfekta starten när man ska spela och försöka vinna på det av den enkla orsaken att man får mer att spela för – bonusarna måste dock omsättas, villkor för de enskilda finns att ta del av via länkarna – och således snabbt kan få upp en spelkassa klart större än vad som riskerades i rena cash in vid start.

Exempel på en bonus kan vara 100% extra upp till 1 000 kronor. Med det får man 2 000 kr att spela för med så lite som en tusenlapp riskerad.

Sugen på en färsk bonus? Kika in våra oddsbonusar!

Vad är live betting?

Sport och spel är två komponenter som alltid hållit ihop, vått liksom torrt. Det har varit ett sätt för folk att försöka tjäna pengar, men framförallt piffa upp sportupplevelsen – ett fenomen som alltså funnits sedan en lång, lång tid tillbaka.

Livebetting är ett nyare fenomen, där det kort och enkelt handlar om att förutspå händelser mitt under en match eller ett event – till ett erbjudet odds av en bookmaker.

Fördelen och charmen med detta är lära sig ta de kvicka och kloka besluten, utan att tappa fotfästet. Allt går bra mycket snabbare och det finns klart fler faktorer att ta hänsyn till eftersom ens underlag blir större beroende på hur matchbilden formats. Magkänslan blir en mer betydande del i beslutsfattandet.

Vinn på live betting

Och är det möjligt att tjäna pengar på live betting i det långa loppet? Givetvis! Först och främst handlar det om att inte sväva iväg och slänga iväg pengarna utan baktanke, även om det gäller att, som nämnt, vara snabb i beslutsfattandet.

Jämfört med spel inför matcherna hamnar ofta de olika bookiesarna längre ifrån varandra på livemarknaden eftersom de inte har tiden att balansera deras odds med resterande del av marknaden, varpå höga återbetalningssummor ofta finns att ta del på, varpå jakten på spelvärde underlättas rejält. Här stärks betydelsen av att ha flera spelbolag i portföljen.

Här på Livebetting.se är vårt huvudmål att skapa bättre livetippare och ge spelarna verktygen att utvecklas till vinnare.

Vi har en spelskola där vi i korthet presenterar de mest grundläggande av kunskaper att ta lärdom av, men också dagliga artiklar inför bestämda TV-matcher, var vi utifrån våra känslor i symbios med ren och skär fakta presenterar vad som kan vara värt att ta hänsyn till eller rentav spela på vid bestämda och tänkbara scenarion.

Förutom det har vi ett livebettingverktyg på startsidan där matcher världen över kan följas i realtid, med vad som händer den bestämda sekunden, samt statistik och de bästa oddsen – klickbara till det specifika spelbolaget – på utvalda spel från bland annat 1X2- och målmarknaderna.

Är du redo att testa lyckan live? Återigen; hjärtligt välkomna till Livebetting.se – din plats för livespel i cybervärlden!