Om Livebetting.se

Kontaktuppgifter:

E-post:
E-post: [email protected]

Livebetting.se är precis som det låter, en sajt som är inriktad på livebetting. Att spela under en pågående fotboll, hockey eller tennismatch har blivit allt populärare de senaste åren. Allt fler lockas av att testa på utmaningen, och tillfredsställelsen för den delen, att förutse skeenden under en pågående match. Det är en konst, och vi är här för att guida dig till att bli framgångsrik när det gäller livebetting!

På Livebetting.se samlas spelare som föredrar livebetting. Det är en mötesplats full av användarvänlig statistik, relevanta inför artiklar, en personlig blogg som skrivs av en av Sveriges främsta fotbollsjournalister, Jonas Dahlquist men också landets bästa insättningsbonusar, oddsbonusar, spelbonusar och casinobonusar . Vi erbjuder även intressanta podcasts att lyssna på med bl a nyss nämnde Jonas Dahlquist och Sladjan Osmanagic. Under matcherna kan ni följa dess skeenden på vår livetracker och under de störta sportevenemangen kommer vi erbjuda live-TV med totalt fokus på livebetting.

På vår chat och forum kommer användare ha möjlighet att kommunicera med varandra samt med liveoddssättare. Har du ett bra förlag på ett livespel som inte finns uppe? Ja, då kan liveoddssättaren lägga upp det.

Under större sportevenemang kommer livebetting.se producera live-tv med programledare, experter, oddssättare samt en möjlighet för tittarna att höra av sig via Skype eller ställa frågor via chat.