Sladjan Show

Sladjan Show är den nya supershowen från Livebetting.se där den välmeriterade och karismatiske TV- och sportprofilen Sladjan Osmanagic finns på plats för att underhålla tittarna med nya vinklar på de senaste händelserna i fotbollens vida värld, i seriös ton blandat med – inte minst! – humor. Vid hans sida finns en viss Jonas Dahlquist, som visar lika intressanta som närmast sarkastiska videobloggar från sin tillfälliga hemort, Burma.

Purfärska och aktuella avsnitt släpps veckovis, i början av veckorna, och från den turbulenta fotbollsscenen bjuds det ständigt nya händelser att häpnas över – och de mest uppseendeväckande står på menyn i Sladjan Show.

Nedan får ni ta del av de återkommande inslagen i den alltid lika underhållande Youtubeshowen, Sladjan Show.

No Bullshit

 I det uppskattade inslaget, No Bullshit, tar Sladjan Osmanagic fram den ökända storsågen. Vem, vilka eller vilket lag har stått för veckans stora katastrof och förtjänar att, ömsom hårt och ömsom rättvist, dissas totalt? Det är ju – no bullshit!

Sladjan sätter ord och inga visor på sportens senaste händelser och ageranden som förtjänar att kastas i containern. Det finns alltid nya dissar att dela ut och de överträffar varandra en efter annan från vecka till vecka.

Stenhårt och rakt tas hårdhandskarna i från vår fantastiska Sladjan, vars kritik alltid är lika rak som konstruktiv. Vem eller vilka får ta emot storsågen i nästa veckas No Bullshit?

sladjan osmanagic show

Veckans topplista

Det förtjänta berömmet får tas emot i ”Veckans topplista” som komponerats ihop av Sladjan Osmanagic i Sladjan Show – den mest hedervärda av listor att placeras i. Här kastas de varma hyllningarna ut utan dess like på allt från enskilda spelare, till klubbar och allmänna positiva händelser i fotbollens vida värld.

Topplistan pryds av tre olika av dessa saker, rangordnade och välmotiverade. Översköljs och njut av allt positivt som har ett erbjudas i ”Veckans topplista”, som återkommer i vartenda avsnitt.

Veckans bästa memes

Vi lever i memsens fantastiska storhetstid och det har förstås också förts in i Sladjan Show, där de bästa memsen och klassiska klippen appliceras på ofta smått sarkastiska händelser eller situationer som varit på tapeten under veckan som varit. Klippen är inte sällan manipulerade med ansiktena huvudpersonerna i fokus och är alltid lika sevärda samt lockar till skratt

Veckans bästa memes genomsyras av sarkasm och humor, men ofta viss udd riktad mot den eller det som är i strålkastarljuset.

Memes och sport har aldrig passat bättre ihop än i Sladjan Shows kanske mest humoristiska inslag – ”Veckans bästa memes”.

Klipp från världens bästa fotbollsspelare på sociala medier – Patrice Evra

Livebetting.se och Sladjan Show har en förkärlek – vem har inte? – till Patrice Evra, fransk landslagsman och spelare i Marseille, och tar hjälp av honom för att sprida glädje till våra tittare.

Ett klipp från den populäre, lättsamme och extremt humoristiska fotbollsspelarens sociala medier, Twitterkanal mer specifikt, levereras för att sätta den där sista piffen på Sladjan Show. Ett sätt att avrunda och knyta ihop alltihopa.

Vad har Patrice Evra för ståhej att bjuda på denna vecka? Det får ni ta del av i Sladjan Show! Och ja, ni kommer tappa hakorna…

Rapporter från Jonas Dahlquist i Burma

 En av landets mest uppskattade och namnstarka sportjournalister och TV-profiler, Jonas Dahlquist, har varit saknad från alla håll och kanter i de svenska TV-rutorna – och i Sladjan Show får ni se en helt annan och alltmer privat bild av Jonas Dahlquist, på nära håll i hans tillfälliga hemort, Burma och specifikt Yangon i Myanmar.

Dahlquist visar er en del av hans liv och vad Burma har att erbjuda– i olika bemärkelser, positiva som mindre dito. De mest skumma av förekommanden, ur svensk synvinkel, ska nämnas, men också vackra och sevärda platser får ni tittare ta del av. Dessutom berättar han mer på djupet vad han hittar på, hur familjen lever och om allt möjligt som händer i hans vardag på en annan sida jorden.

Saknar du Jonas Dahlquist i TV-rutan? Vi trodde väl det! Ni hittar honom alltid med färska reserapporter från Burma i Sladjan Show.

Sladjan Show på Youtube

Sladjan Show är den nya Youtubeshowen från Livebetting.se där TV-profilerna Sladjan Osmanagic och Jonas Dahlquist dyker upp varje vecka. Där får ni en djupare inblick och nya vinklar på allt aktuellt som hänt på sportfronten runtom i Europa. Dissar, hyllningar och annat skoj.

Livebetting.se har en Youtubekanal där avsnitten publiceras. Ni hittar dessa på hemsidan, men för att inte riskera att missa ett enda avsnitt rekommenderar vi varmt att subscribea kanalen för att alltid få notiser när nytt material finns till ert förfogande. Uppskattar ni avsnitten? Glöm inte att likea och sprida dem till dina vänner på sociala medier!

Kanalen hittar ni nedan.

Mindgames en allt större del av fotbollen!

Mindgames en allt större del av fotbollen!

I helgen spelades derbyt i Manchester mellan City och United. När det kommer till förutsättningarna…

Champions League med Sladjan: Quiz och inför veckans matcher

Champions League med Sladjan: Quiz och inför veckans matcher

I veckan är det dags för de fyra första åttondelsreturerna i Champions League. Två av…

Quizfest Premier League

Quizfest Premier League

Till helgen har Premier League uppehåll eftersom den femte omgången i FA-cupen spelas. En del…

Sladjan Show S01EP16 – Vi summerar året som gått

Sladjan Show S01EP16 – Vi summerar året som gått

Ny vecka och nytt avsnitt av Sladjan Show där vi lyfter på hatten för Manchester…

Sladjan Show S01EP15 – Zlatan sågas och City hyllas

Sladjan Show S01EP15 – Zlatan sågas och City hyllas

Sladjan hyllar Manchester City och sågar samtidigt Zlatan Ibrahimovic i det senaste avsnittet av Sladjan…

Sladjan Show S01EP14 – Om Östersunds chanser mot Arsenal och om bråket efter Manchesterderbyt

Sladjan Show S01EP14 – Om Östersunds chanser mot Arsenal och om bråket efter Manchesterderbyt

Avsnitt 14 av Sladjan Show är här där vi bland annat får veckans topplista, veckans…

Sladjan Show S01EP13: VM-lottningen och Milan sågas

Sladjan Show S01EP13: VM-lottningen och Milan sågas

Sladjan Show är tillbaka med ett nytt avsnitt där Jonas Dahlquist pratar VM-lottningen, Milan sågas…

Sladjan Show S01EP12 – VNL:s fina prestation, VM-lottningen och sågningen av Everton

Sladjan Show S01EP12 – VNL:s fina prestation, VM-lottningen och sågningen av Everton

Ny vecka och nytt avsnitt med Sladjan Show. Jonas Dahlquist tar ut sin drömgrupp inför…

Sladjan Show S01EP11 – Jonas hänger med Tottenhams supporterklubb i Burma

Sladjan Show S01EP11 – Jonas hänger med Tottenhams supporterklubb i Burma

Jonas Dahlquist hänger med Tottenhams fanclub i Burma och pratar om varför Premier League är…

Sladjan Show S01EP10 – Vem vill egentligen ha Bale?

Sladjan Show S01EP10 – Vem vill egentligen ha Bale?

Ny vecka och nytt avsnitt av Sladjan Show. Den här veckan blir det mycket snack…