Betting Bonus 2020

Vilka är den svenska marknadens bästa betting bonusar? Vi har samlat in våra favoriter, hos de bästa spelsajterna, och marknadsför deras välkomsterbjudanden – på ett och samma ställe. Den som är ute efter en purfärsk betting bonus har kommit till precis rätt ställe. Ta del av svenska bonusar nedan. 


Månadens bästa odds bonusar
Bethard Spela direkt!

Hårdsatsande Bethard har släppt en helt ny
och fräsch sportbook.

HÄMTA BONUS!
Betsson 100% - 100 kr bonus

18+ | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se | Regler & Villkor gäller

HÄMTA BONUS!
Betway 100% - 100 kr bonus

18+, Regler och villkor gäller, stodlinjen.se. För alla nya kunder hos Betway.
Minsta insättning 100 kr, 6x omsättningskrav

HÄMTA BONUS!
888sport 100% - 100 kr bonus

18+ | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se | Regler & Villkor gäller

HÄMTA BONUS!
Betfair 100% - 100 kr bonus

18+ | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se | Regler & Villkor gäller

HÄMTA BONUS!
Unibet 100% - 100 kr bonus

18+ | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se | Regler & Villkor gäller

HÄMTA BONUS!
pixel.bet 100% - 100 kr bonus

18+ | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se | Regler & Villkor gäller

HÄMTA BONUS!

18+ | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se | Regler & Villkor gäller

Betting Bonus – vad är det?

Så, vad är en betting bonus för något? Det är spelbolagens knep att locka in nya spelare, i ett branschlandskap präglad av stenhård konkurrens. Bonusar används av de flesta aktörer, även om vissa avstår att erbjuda detta, och så fort ett nytt namn kommit in på marknaden är en bonus ett av de bästa knepen att synas och få in spelare. Såklart, utöver en bra produkt för spel och dobbel.

I praktiken får du som hämtar en betting bonus mer att spela för, än vad du satt in på spelkontot. Och vem vill inte få mer att spela för, med mindre risk? Insättningen matchas med en viss procent, upp till en bestämd maxsumma. Det handlar allt som oftast om 100% extra, alltså att du får dubbelt så mycket att spela för, upp till en bestämd summa. Denna har historiskt oftast varit runt 1 000 kronor, men kan vara så lite som 100 kr eller upp till och med flera tusenlappar. Detta beror helt enkelt på hur stora risker spelbolaget är benäget att ta samt hur stor budget som märkts för att få in kunder. Dessutom kan bonusarna utformas på olika sätt, vilket vi förklarar vidare nedan.

Förr i tiden erbjöd spelbolagen ofta flera bonusar även till aktiva spelare, men sedan den svenska spellicensen trädde i kraft gäller max en bonus per kund.

Olika typer av Betting Bonusar

Det finns en radda av olika typer av odds bonusar – och vi förklarar fenomenen närmare. Är du mest förtjust i insättningsbonusar, riskfria spel, gratisspel eller förhöjda odds? Oavsett vad kommer du med all säkerhet hitta en odds bonus som passar dig som handen i handsken.

Insättningsbonus

Den vanligaste formen av betting bonusar är en – insättningsbonus. Det innebär att du som spelare får din insättning matchad med en viss procent, upp till en bestämd summa. Är bonusen på 100% extra upp till 1 000 kronor, som varit en standardmall för en normal form av oddsbonus, och sätter in en tusenlapp får du 2 000 kr att spela för. Observera dock att omsättningskrav på bonussumman tillkommer och det innebär att du måste omsätta pengarna ett antal gånger innan eventuella vinster kan tas ut från spelkontot.

Gratisspel

Gratis smakar gott, eller hur? Ett gratisspel är – nästan – precis vad det låter som. Du sätter in en minimumsumma och får ett gratisspel, till ett bestämt värde, och får ett gratisspel att placera. Dessa är oftast omsättningsfria, men i regel får du enbart vinstdelen av spelet medan insatsen senare tillhandahålls av spelsidan.

Riskfritt spel

Ett riskfritt spel är likt ovanstående, men är utformat lite annorlunda. Gör en insättning, få ett riskfritt spel till bestämt värde och placera ett spel. Om det missar får du tillbaka insatsen. Oftast är ett riskfritt spel utan omsättningskrav, men det skiljer sig från erbjudande till erbjudande. I regel är omsättningskravet åtminstone lågt.

Bästa Odds Bonusar

Så, hur ska man tänka när man väljer och vrakar bland alla odds bonusar? Vi tipsar!

Se över vilken form av bonus som passar just dig bäst. Spelar du bara lite då och då, ta en med lågt omsättningskrav eller helt utan omsättningskrav. Spelar du ofta och omsätter större summor, då spelar omsättningskravet mindre roll och den samlade bonussumman desto mer. Vill du boosta upp din spelkassa till max brukar insättningsbonusar vara bäst, medan ett riskfritt spel eller gratisspel passar bättre om man inte helt bestämt sig om man kommer vilja fortsätta på spela hos spelbolaget framöver. Bonusarna är därför ett perfekt tillfälle att testa runt, för att hitta sin favorit i den stora djungeln av bettingsidor.

Riktmärkena är följande:

  • Låga omsättningskrav är att föredra.
  • Leta efter den betting bonus som ger mest extra att spela för.
  • Gratis bonusar på odds kommer då och då. Ta tillfället i akt och testa!
  • Riskfria spel passar perfekt för den som vill spela en skräll eller ett högt odds utan risk.
  • Läs alltid villkoren för den specifika bonusen.

Omsättningskrav på din Betting Bonus

Omsättningskrav finns för att förhindra pengatvätt på bettingbonusar – i alla dess former, oavsett om det handlar om insättningsbonusar, riskfritt spel eller gratisspel. Det är, som namnet avslöjar, ett krav på att bonussumman måste omsättas vid ett antal tillfällen innan man kan ta ut densamma, adderat med eventuella vinster. Hur stort omsättningskravet är skiljer sig från spelbolag och de mest eftertraktade av bonusar är de med låga omsättningskrav eftersom det innebär att bonussumman snabbare blir din. Det kräver helt enkelt inte att du spelar överdrivet mycket innan ett möjligt uttag.

Vi visar ett exempel:

Bonus: 100% – 100 kronor
Omsättningskrav: 3x

Insättning: 100 kr
Dina pengar: 100 kr
Bonussumma: 100 kr

Du måste i detta fall spela för minst 300 kronor, alltså omsätta bonusen tre gånger, innan du kan ta ut pengarna utöver din insättning. Anmärk väl att regler kring minsta odds samt maxsumma på ett spel kan tillkomma, men detta ska stå klart och tydligt under bonusvillkoren hos spelbolaget. Dessutom finns det en tidsgräns för hur lång tid du har på dig att avklara omsättningen. Denna brukar vara på 60 dagar.

Noggrant urval av Bettingsidor med bonusar

Till skillnad från andra sidor som slussar kunder till spelbolag, är vi på Livebetting.se väldigt noggranna i vilket urval av spelbolag som vi marknadsför. Här hittar ni enbart spelsidor med svensk licens och sådana som vi menar uppfyller kraven för att vara värda att marknadsföras. Vi uppskattar bettingsidor med bonusar, som dessutom är användarvänliga, erbjuder höga odds och som har schyssta villkor för deras betting bonus. Dessutom, eftersom vi är specifikt inriktade på Livebetting, ska de också ha en vass produkt för att spela live.


Oddsbonusar

Hos Spelbloggare.se får du dagligen ta del av speltips från Sveriges främsta spelexperter och rekare. Vi rekommenderar varmt att besöka dem för de bästa speltipsen på allt från Allsvenskan och SHL till Premier League och Champions League.

Dessutom hittar marknadens bästa oddsbonusar listade hos Spelbloggare.