Spelbolag

Letar du efter Sveriges bästa spelbolag och bettingsidor? Då behöver du inte leta länge till! Här hittar ni den ultimata listan för spelbolag samt deras bonusar. Givetvis har de också suveräna funktioner för livebetting integrerade.

Bästa Spelbolag 2020
Bethard Spela direkt!

Hårdsatsande Bethard har släppt en helt ny
och fräsch sportbook.

HÄMTA BONUS!
Betsson 100% - 100 kr bonus

18+ | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se | Regler & Villkor gäller

HÄMTA BONUS!
Betway 100% - 100 kr bonus

18+, Regler och villkor gäller, stodlinjen.se. För alla nya kunder hos Betway.
Minsta insättning 100 kr, 6x omsättningskrav

HÄMTA BONUS!
888sport 100% - 100 kr bonus

18+ | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se | Regler & Villkor gäller

HÄMTA BONUS!
Betfair 100% - 100 kr bonus

18+ | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se | Regler & Villkor gäller

HÄMTA BONUS!
Unibet 100% - 100 kr bonus

18+ | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se | Regler & Villkor gäller

HÄMTA BONUS!
pixel.bet 100% - 100 kr bonus

18+ | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se | Regler & Villkor gäller

HÄMTA BONUS!

Bästa spelbolag för livebetting

Här på Livebetting.se älskar vi – såklart – betting och livebetting i alla dess former. Därför är det extra viktigt för oss att marknadsföra marknadens bästa svenska spelbolag för livebetting just nu. Därutöver har vi höga krav i övrigt; från allt på uttagstider, odds samt utbud av betting.

Med andra ord kan ni alltid räkna med att de betting sidor som vi marknadsför håller hög kvalitet. Riktigt hög kvalitet. Just därför har vi också avgränsat oss till färre spelbolag än vad andra sidor på nätet gör – vi värderar kvalitet över kvantitet. Alla dagar i veckan.

Nya spelbolag 2020 på marknaden

Sedan 2019, när Sverige fick ett licenssystem, har mängder av nya spelbolag äntrat marknaden – och det glädjer oss. Desto större utbud, desto högre kvalitet. I samband med att nya bettingsidor lanseras, värderar vi dessa, fixar en bra deal för våra besökare – och pushar dem på sidan. Dock håller vi, precis som nämnt, höga standarder för vilka som vi marknadsför.

Antalet nya spelbolag 2020 är flera, däribland Campobet och Smarkets – och under kommande år förväntar vi oss ett ännu större tillflöde. Detta kommer ni också få ta del av hos oss. Livebetting.se är hemsidan att besöka när du letar efter ett nytt spelbolag på nätet.

Nätets bästa bettingsida

Vi kan omöjligen besvara vilken som är nätets bästa bettingsida för tillfället, just eftersom alla spelare har olika kriterier och värderar saker olika högt. Däremot finns det flera saker som vi ser som konstanta och viktiga, vilka utgör fundamentet för vilka det bästa spelbolaget är – enligt oss.

Höga odds och stort spelutbud

Vi älskar höga odds samt ett stort spelutbud, precis som alla spelare. Det är egentligen grunden en bettingsida står på och som är den verkliga skiljelinjen mellan bra spelbolag och sämre sådana.

Bästa spelbolag för livebetting

Från vår sida är en stor del av fokus på hur bra en spelsidas tjänst för livebetting är. Det är nämligen varför våra besökare föredrar vår hemsida – vi fokuserar ständigt på live betting. Håller funktionen inte hög kvalitet nog, då undviker vi att marknadsföra dem.

Snabba uttag

Snabba uttag efterfrågas av allt fler och detta integreras via funktioner som BankID och Trustly. Saknas möjligheten till snabba uttag, är det någonting vi starkt värderar in i våra jämförelser samt analyser.

Betting utan konto

Så, vad är betting utan konto? Dels krävs det alltid ett konto för att spela, men uttrycket har myntats i samband med att man kunnat e-legitimera sig istället för att manuellt mata in alla uppgifter samt behöva verifiera sig – något som tidigare kunnat ta flera dagar.

Numera kan du spela utan konto på bettingsidor utan konto – och detta är en av de mest användarvänliga av funktioner som finns.

Bettingsidor med bonusar

Spelare älskar betting bonusar. Vi också! En bonus är ett perfekt incitament till att testa ett nytt spelbolag, varpå vi helst vill att våra operatörer ska vara bettingsidor som erbjuder bonusar. Ni kan läsa mer om detta i vår sida om hur du hämtar en betting bonus.

Jämför spelbolag hos oss

Vi är din bästa vän när du letar efter ett nytt spelbolag. Vi jämför dessa och du får enbart topperbjudanden.