Quizfest Premier League

Quizfest Premier League

Till helgen har Premier League uppehåll eftersom den femte omgången i FA-cupen spelas. En del PL-lag är med andra ord lediga, en del spelar. Tänkte att detta är ett ypperligt tillfälle att ställa lite frågor till er vad ni tycker om PL-säsongen så här långt.

Min åsikt i sammanhanget är att Manchester City är laget som utvecklats mest jämfört med föregående säsong. Det finns gott om spelare som har tagit kliv framåt under innestående säsong. Jag lägger min röst på Raheem Sterling. Vem röstar du på?

En rad tränare har fått sparken den här säsongen, närmare bestämt åtta stycken. Southamptons Pellegrino är fortfarande kvar trots att laget underpresterar. Ett felaktigt beslut anser jag, då Southampton löper stor risk att degraderas till The Championship om inga förändringar görs snart. Jag påstår att Southampton åker ur PL om Pellegrino sitter kvar säsongen ut. Håller du med?

Jose Mourinho tog två titlar med United förra säsongen. Jag sticker ut hakan en aning och påstår att det inte blir någon titel denna säsong. Cantona har sagt det bland andra, att ”Mou” är en fantastisk tränare, men inte för United.

Jag tycker inte han är rätt tränare för United. Newcastle, Brighton och Huddersfield är nykomlingar är säsongens nykomlingar. Vilket lag har bäst förutsättningar att hålla sig kvar i PL enligt dig?

Många spelare har glänst under säsongen. Vem har lyst mest? Jag lägger min röst på Harry Kane!

Vilken tränare har gjort det bästa jobbet med sitt lag? Då syftar jag på vilket lag som utvecklats mest jämfört med förra säsongen.

Guardiola eller Dyche får min röst. Det har varit ganska turbulent säsong för Arsenal. Spelare som Sanchez försvann i januari och Aubemeyang och Mikhtariyan har tillkommit. Även denna säsong kommer Arsenal misslyckas med att nå Champions League som jag ser det. Vad tror ni?

Något som har blivit betydligt sämre i Premier League den här säsongen är domarnivån. Det stör mig ordentligt och har påverkat utgången i några matcher. Självklart är jag medveten om att det är oerhört svårt att vara domare idag, men de har tappat för mycket för att det skall kännas bra. Något Wenger också påpekat vid flera tillfällen under säsongen. Vad tycker du?

Det återstår elva PL-omgångar att spela. Det finns fortfarande mycket fotboll att njuta av. Det ser jag fram emot.

Sladjan Osmanagic