Speltips och rekar inför Belgien – Island 15 november

Speltips och rekar inför Belgien – Island 15 november

Belgien körde över Island på bortaplan och väntas göra samma sak inför sin egen hemmapublik i UEFA Nations League den 15 november.

Island spelar för sin heder i sitt sista gruppspelsmöte i UEFA Nations League. Nu väntar alltså Belgien på bortaplan.

Ladda ner vår app i App Store helt gratis. Där kan du följa matchen med hjälp av unik livestatistik. Om du hellre använder webbläsaren (i din dator eller mobila enhet) fungerar statistiken lika bra direkt på hemsidan via vår vanliga domän livebetting.se

20:45 är avsparkstiden som råder och här är allt du behöver veta:

5 intressanta punkter inför matchen:

• Erik Hamrén har fått en mardrömsstart på sitt uppdrag som förbundskapten för det isländska landslaget med tre raka förluster och elva (!) insläppta mål. Plötsligt är det solida, svårslagna Island långt borta.

• Beligen har bara en förlust på sina 30 (!) senaste matcher. Det går att jämföra med Island som nu står på elva raka matcher utan vinst.

• Thomas Vermaelen och Jan Vertonghen har båda varit skadade under egentligen hela hösten för sina respektive klubblag och finns inte med i den belgiska truppen här. Med det sagt är startelvans backlinje tillräckligt stark ändå.

• Belgien kommer till matchen med starkast möjliga trupp. Däremot har Roberto Martinez bekräftat att Romelu Lukaku lär vilas till förmån för Michy Batshuayi. Det finns värre ersättare.

• Det oroar att nyckelspelaren Ragnar Sigurdsson inte kommer till spel för islänningarna här, samtidigt som Gylfi Sigurdsson och Johann Gudmundsson är skadade. Där kan vi prata om ett par riktigt tunga tapp. Kari Arnason brukar dock göra jobbet i mittförsvaret så det tappet bör inte vara för stort.

Speltips – livebetting & inför matchen:

Det har sett direkt ihåligt ut för Islands del inledningsvis under Erik Hamrén och även fall det möjligen såg lite, lite bättre ut i den senaste matchen väntar nu en match där laget inte bör ha mycket att säga till om.

Belgien behöver i för sig bara vinna och det är frågan hur hårt laget går för att verkligen krossa motståndet. Det kan vara på sin plats att inventera startelvan och inledningen på matchen först. Då har vi också fördelen av att kunna kliva in på Belgien (rakt eller i handikappform) till ett betydligt högre odds.

Om du hellre spelar inför matchen: Det finns inte mycket som talar för att Erik Hamrén lyckats få någon fason på sitt isländska landslag nu heller. Nu väntar dessutom gruppens svåraste motstånd och match: Belgien på bortaplan. Här tror vi att belgarna gör processen kort. Belgien -2 (asian handicap) finns att gotta i runt 1,90-1,95 inför matchen. Det är väldigt bra betalt på förhand.

Använd vår effektiva livestatistik under matchen här!

Matchfakta:

När? 20:45, torsdag 15/11
TV-kanal? Sportkanalen
Stream? C More Play

  Rygga spelet hos Expekt – Få 500% upp till 500 kr bonus!