Speltips och rekar inför Borussia Dortmund – Bayern München 10 november

Speltips och rekar inför Borussia Dortmund – Bayern München 10 november

Bundesliga dukar upp årets hetaste match Der Klassiker när Borussia Dortmund tar sig an Bayern München. Här bjuder vi på både speltips och rekar inför mötet.

Det är Der Klassiker på schemat med avsparkstiden 18:30 på lördagskvällen.

Ladda ner vår app i App Store helt gratis. Där kan du följa matchen med hjälp av unik livestatistik. Om du hellre använder webbläsaren (i din dator eller mobila enhet) fungerar statistiken lika bra direkt på hemsidan via vår vanliga domän livebetting.se

18:30 är avsparkstiden som gäller och här är förutsättningarna:

5 intressanta punkter inför matchen:

• Borussia Dortmund har varit säsongens stora utropstecken i Bundesliga och toppar nu ligatabellen, men har också sett riktigt vassa ut i Champions League.

• Der Klassiker är ett möte som så gott som alltid blir väldigt målrikt. FC Bayern har gjort minst två mål i sex (!) raka möten mot Borussia Dortmund och står nu på tre raka vinster mot Borussia Dortmund. Det är ingen slump.

• Det har varit en tung inledning på den här säsongen för Bayern München, men samtidigt har laget vunnit sju av sina åtta senaste bortamatcher i Bundesliga. Det går inte att blunda för.

• Marcel Schmelzer är skadad, medan Roman Bürki och Abdou Diallo är osäkra till spel. Det gör att hemmalaget kan sätta ett starkt lag på banan trots allt. Det är såklart en stor fördel.

• Kingsley Coman, Corentin Tolisso och Thiago Alcantara är skadade. Arjen Robben är också högst osäker till spel.

Speltips – livebetting & inför matchen:

Räkna med att Bayern München gärna studsar tillbaka med en vinst här och därmed äter ikapp på det försprång som Borussia Dortmund har skaffat sig under hösten. Det blir nästan alltid målrika matcher mellan lagen och det borde bli likadant nu.

Om du har lite is i magen kan du låta matchinledningen sätta sig och sedan kliva in på ett överspel till ett högre odds. Båda lagen göra mål, över 2,5 (eller annan lina) eller kanske ett lagspecifikt spel känns alla som fullgoda alternativ. Håll utkik.

Om du hellre spelar inför matchen: Det går inte att blunda för att Borussia Dortmund är ett så väldigt formstarkt lag just nu, trots att det blev förlust borta mot Atletico Madrid senast. Det här borde vara det perfekta läget för hemmalaget att äntligen slå Bayern München igen. Borussia Dortmund +0,5 kan spelas till över 1,80 gånger pengarna och det är ett kanonspel inför matchen.

Använd vår effektiva livestatistik under matchen här!

Matchfakta:

När? 18:30, lördag 10/11
TV-kanal? TV3 Sport, Viasat Ultra HD
Stream? Viaplay

  Rygga spelet hos Expekt – Få 500% upp till 500 kr bonus!