Speltips och rekar inför Cardiff – Tottenham 1 januari 2019

Speltips och rekar inför Cardiff – Tottenham 1 januari 2019

Speltips, odds och rekar inför tisdagens intressanta möte mellan Cardiff City och Tottenham Hotspur i Premier League. Ett bra sätt att inleda året på.

Cardiff City mot Tottenham Hotspur i Premier League är en match värd att lägga på minnet redan på förhand.

Ladda ner vår app i App Store – helt gratis. Där kan du följa matchen med hjälp av vår unika livestatistik samtidigt som matchen spelas. Väldigt bra för dig som vill göra kloka val på livemarknaden. Om du hellre använder webbläsaren (i din dator eller mobila enhet) fungerar statistiken lika bra direkt på hemsidan.

18:30 är det dags för avspark och här är det du behöver veta:

5 intressanta punkter inför matchen:

• För Tottenham är det stora målet med säsongen såklart att knipa en plats till nästa års Champions League. Just nu ligger laget på tredjeplatsen endast två poäng bakom tvåan Manchester City och med sju poäng till godo på Arsenal utanför Champions League-platserna.

• Efter en riktigt darrig säsongsinledning har Neil Warnock nu fått ordning på Cardiff City som har sju poäng av 15 möjliga på senare tid. Det gör att laget numera ligger över nedflyttningsstrecket.

• Tottenham förlorade hemma mot Wolverhampton senast i en spektakulär match och tog därigenom slut på en fyra matcher lång vinsträd i Premier League. Nu hoppas laget studsa tillbaka in i vinnarspåret.

• Det finns bara två lag i hela Premier League som har släppt in fler mål än Cardiff City (38) så här långt. Det är för övrigt ett målsnitt på närmare två insläppta per match för Cardiff City.

• Tottenham har vunnit fyra raka matcher mot Cardiff City i tävlingssammanhang. Dessutom vann Spurs med 1-0 hemma mot Cardiff City i höstas.

Speltips – livebetting & inför matchen:

Cardiff City har sett allt bättre ut på senare tid och har nu goda förhoppningar om att kunna störa ett hungrigt Tottenham Hotspur på hemmaplan. Londonlaget förlorade senast och behöver studsa tillbaka direkt nu för att inte hamna i ett tungt läge igen.

Här tror vi att målspelen bör ligga nära till hands och kanske kan det också vara intressant att fokusera på den första halvleken. Ha lite is i magen och kliv sedan in på Tottenham. Det är trots allt så att bortalaget tänker sätta in en dödsstöt direkt här – det är vår känsla.

Om du hellre spelar inför matchen: Det känns som att Tottenham kommer att göra allt för att ta revansch efter förlusten senast och därför ser vi framför oss ett offensivt bortalag från start. Det kommer att öppna upp matchen. Båda lagen göra mål är ett bra spel till runt 1,85 gånger såsen inför matchen.

Använd vår effektiva livestatistik under matchen här!

Matchfakta:

När? 18:30, tisdag 1/1
TV-kanal? Viasat Premium
Stream? Viaplay

  Registrera dig hos LeoVegas – Få 2000 kronor bonus!