Speltips och rekar inför Feyenoord – VVV Venlo 6 december

Speltips och rekar inför Feyenoord – VVV Venlo 6 december

Speltips, odds och förutsättningar inför torsdagens heta match i Eredivisie mellan Feyenoord och bottenlaget VVV Venlo. Matchen spelas den 6 december 2018.

Ett tydligt favoritskap väntar för Feyenoord hemma mot VVV Venlo i Eredivisie.

Ladda ner vår app i App Store helt utan kostnad. Där kan du följa matchen med hjälp av vår unika livestatistik under matchens gång. Om du hellre använder webbläsaren (i din dator eller mobila enhet) fungerar statistiken lika bra direkt på hemsidan via vår vanliga domän livebetting.se

Avsparken är satt till 20:00 och här är det du behöver veta:

5 intressanta punkter inför matchen:

• Feyenoord har väldigt bra form med 17 vinster på 21 senaste matcher i Eredivisie. Dessutom har laget gjort minst två mål i nio av sina elva senaste matcher på hemmaplan. Räkna med tydlig dominans här.

• Robin van Persie har inte funnits med i startelvan på ett tag men väntas nu åter ta plats när Feyenoord kliver ut som stora favoriter på hemmaplan.

• Sam Larsson stod för en stark insats och en väldigt bra insats mot PSV Eindhoven senast. Av allt att döma kommer den svenska mittfältaren ta plats i startelvan den här gången också.

• Feyenoord saknar Ridgeciano Haps, Nicolai Jørgensen och Eric Botteghin. Tre spelare som just nu befinner sig på skadelistan.

• VVV Venlo saknar Tristan Dekker, Danny Post och Roel Jansen. Därtill är Peter van Ooijen avstängd.

Speltips – livebetting & inför matchen:

Feyenoord har väldigt fin form och är dessutom starka på hemmaplan. Därför räknar vi med att laget tar kommandot så tidigt som möjligt här. För livespelets bästa är det lämpligt att låta matchen bli 20-30 minuter gammal innan vi agerar. Om det fortfarande står 0-0 kan vi kliva in på det raka spelet på hemmalaget till ett högre odds och till bra spelvärde.

Det blir vår tanke med matchen.

Om du hellre spelar inför matchen: Feyenoord kommer att kliva ut med en väldig intensitet här och vi litar på att laget tar ledningen väldigt tidigt då VVV Venlo får svårt att stå emot. Hemmalaget att vinna den första halvleken kan spelas till runt 1,60 gånger såsen pre-game. Värt att fundera på för den som inte ska se matchen.

Använd vår effektiva livestatistik under matchen här!

Matchfakta:

När? 20:00, torsdag 6/12
TV-kanal? Viasat Fotboll
Stream? Viaplay

  Registrera dig hos LeoVegas – Få 2000 kronor bonus!