Speltips och rekar inför Huddersfield – Fulham 5 november

Speltips och rekar inför Huddersfield – Fulham 5 november

Speltips, rekar, odds och allt annat du behöver ha koll på inför måndagens ångestmöte i Premier League mellan Huddersfield och Fulham.

Huddersfield och Fulham gör upp i årets största ångestmöte så här långt.

Ladda ner vår app i App Store helt gratis. Där kan du följa matchen med hjälp av unik livestatistik. Om du hellre använder webbläsaren (i din dator eller mobila enhet) fungerar statistiken lika bra direkt på hemsidan via vår vanliga domän livebetting.se

21:00 är det dags för avspark och här är allt du behöver veta:

5 intressanta punkter inför matchen:

• Fulham har inte förlorat på tio (!) raka matcher mot Huddersfield.

• Huddersfield har väldigt svårt att hota framåt, med sju (!) raka hemmamatcher utan gjort mål i Premier League. Det är ett svindlande svagt facit och därför inte konstigt att laget inte har en enda vinst så här långt den här säsongen.

• Fulham har släppt in minst tre (!) mål i fyra raka matcher i Premier League och har enorma problem att få det att lyfta den här säsongen. Givetvis rör det sig om fyra raka förluster i ligaspelet.

• Danny Williams är skadad för hemmalaget, samtidigt som Rajiv van La Parra och Ramadan Sobhi är lite osäkra till spel inför matchen. Det återstår att se om de båda kommer till spel för David Wagner.

• Joe Bryan är skadad för Fulham, men i övrigt har Slavisa Jokanovic bästa möjliga lag att tillgå när det behövs. Det bådar gott.

Speltips – livebetting & inför matchen:

Det här är en match mellan två lag som sladdat ordentligt under inledningen på säsongen och som rimligen bör se det här som ett gyllene tillfälle att äntligen knipa en trepoängare. Räkna därför med två lag som verkligen vågar gå för vinsten.

Den extremt svaga målformen till trots tror vi att Huddersfield får det att lossna lite nu och visst borde båda lagen göra mål ligga nära till hands? På livemarknaden är det absolut att föredra då det öppnar för att spelas lite senare, när vi verkligen fått känna på matchinledningen och därigenom undviker att gå på en stor mina.

Om du hellre spelar inför matchen: Det här kommer att bli ett väldigt jämnt mellan två lag som i stort sett inte kan vinna – känns det som. Därför ligger ett rakt kryss nära till hands. X (oavgjort) till 3,40 gånger pengarna hos Expekt är ett bra speltips på förhand.

Använd vår effektiva livestatistik under matchen här!

Matchfakta:

När? 21:00, måndag 5/11
TV-kanal? Viasat Premium
Stream? Viaplay

  Rygga spelet hos Expekt – Få 500% upp till 500 kr bonus!