Speltips och rekar inför Real Betis – AC Milan 8 november

Speltips och rekar inför Real Betis – AC Milan 8 november

Speltips, rekar, odds och allt annat du behöver ha koll på inför mötet mellan Real Betis och AC Milan i Europa League.

Real Betis och AC Milan jagar båda gruppvinsten i Europa League.

Ladda ner vår app i App Store helt gratis. Där kan du följa matchen med hjälp av unik livestatistik. Om du hellre använder webbläsaren (i din dator eller mobila enhet) fungerar statistiken lika bra direkt på hemsidan via vår vanliga domän livebetting.se

21:00 är det dags för avspark och här är allt du behöver veta:

5 intressanta punkter inför matchen:

• Det är över sju matcher sedan som Real Betis föll i en match i Europa League. Ett mycket imponerande facit.

• Real Betis har tre (!) raka vinster mot AC Milan i alla tävlingar. Det är ett anmärkningsvärt bra facit som bör skrämma AC Milan ordentligt inför matchen.

• Samu Castillejo åkte på ett rött kort i senaste matchen mellan lagen, då hemma på San Siro. Därför är han avstängd i det här mötet.

• Javi Garcia kommer inte att spela den här matchen för hemmalagets del, men i övrigt kan laget sätta bästa möjliga startelva på benen om så önskas.

• Ivan Strinic, Lucas Biglia, Mattia Caldara och främst Gonzalo Higuain är skadade för AC Milan. Ett par synnerligen tunga tapp och lägg då till Riccardo Montolivo som är osäker till spel.

Speltips – livebetting & inför matchen:

Det återstår att se hur AC Milan tar sig an denna match då laget på söndag spelar hemma mot Juventus i ett viktigt möte i Serie A. Kommer det hamna i fokus och överskugga denna match? Låt oss vänta på startelvorna.

Vad gäller matchbilden lär Real Betis försöka dominera den spelmässigt, men AC Milan har ett par kontringsstarka spelare och kan komma att bli väldigt farliga i omställningsspelet. Det är värt att ta med i beräkningarna.

Om du hellre spelar inför matchen: Det här kommer att bli en match som båda försöker vinna och trots att gästerna saknar ett par tunga kort framåt borde det här kunna bli ett målrikt möte. Båda lagen har klara brister i defensiven. Båda lagen göra mål finns till runt 1,87 gånger pengarna och det är på förhand mycket intressant.

Använd vår effektiva livestatistik under matchen här!

Matchfakta:

När? 21:00, torsdag 8/11
TV-kanal? Eursport 2
Stream? Eurosport Player

  Rygga spelet hos Expekt – Få 500% upp till 500 kr bonus!