Speltips och rekar inför Wolverhampton – Tottenham 3 november

Speltips och rekar inför Wolverhampton – Tottenham 3 november

Speltips, rekar, odds och allt annat du behöver ha koll på inför lördagens sena möte i Premier League mellan Wolverhampton och Tottenham finns på sajten.

Wolverhampton har imponerat under hösten och kanske kan skrälla igen hemma mot Tottenham i lördagens mycket sena match i Premier League?

Ladda ner vår app i App Store helt gratis. Där kan du följa matchen med hjälp av unik livestatistik. Om du hellre använder webbläsaren (i din dator eller mobila enhet) fungerar statistiken lika bra direkt på hemsidan via vår vanliga domän livebetting.se

Den lite märkliga tiden för matchen är 20:45. Här är allt du behöver veta inför tillställningen:

4 intressanta punkter inför matchen:

• Tottenham har varit starka på bortaplan under den här säsongen och har nu vunnit fem av sina sex senaste bortamatcher i ligan.

• Wolverhampton spelar ofta väldigt målsnåla matcher och har inte haft en enda match med minst tre mål på sina nio senaste i Premier League. Detta tack vare en väldigt stark defensiv organisation som tagit laget långt.

• Wolverhampton har den stora fördelen av att inte ha några större avbräck inför matchen, varpå Nuno Espirito Santo kan mönstra starkast möjliga startelva om han så önskar.

• Skadeläget är klart värre hos Tottenham, som under hela säsongsinledningen i stort sett saknat tre spelare i Vincent Janssen, Jan Vertonghen och Victor Wanyama. Nu sägs också Eric Dier och Danny Rose vara osäkra till spel.

Speltips – livebetting & inför matchen:

Tottenham måste gå för vinsten här, någonting som kan passa hemmalaget ganska bra med tanke på att Wolves trots allt utgörs av flera kontringsstarka spelare. Det här kan med andra ord bli lite av en sluggerfest vad gäller målchanser och därför håller vi ett överspel som troligt på förhand. Men det är svårt att veta och därför rekommenderas livemarknaden extra mycket på förhand då det faktiskt förhindrar att man går helt fel.

Om du hellre spelar inför matchen: Det här är det nya läget som Tottenham Hotspur har att bevisa sig värdiga av att vara en del av toppstriden även fortsättningsvis. Efter lite trevande form hade laget behövt en stark insats även i Premier League för att hålla jämna steg med övriga Europajagande lag. Tottenham -0,25 har ett värde kring strax över dubbla såsen. Det ska sägas.

Använd vår effektiva livestatistik under matchen här!

Matchfakta:

När? 20:45, lördag 3/11
TV-kanal? Viasat Premium
Stream? Viaplay

  Rygga spelet hos Expekt – Få 500% upp till 500 kr bonus!