Tänk på detta inför Borussia Dortmund – Eintracht Frankfurt 14 september

Tänk på detta inför Borussia Dortmund – Eintracht Frankfurt 14 september

Livebetting.se rekar med speltips inför det viktiga tyska ligamötet mellan Borussia Dortmund och Eintracht Frankfurt på fredagskvällen. Välkommen tillbaka, Bundesliga!

Bundesliga är som vanligt tillbaka på fredagskvällen och mötet mellan Borussia Dortmund och Eintracht Frankfurt borde kunna ge lite härlig underhållning inför helgen.

Ladda ner vår app i App Store nu. Då får du livestatistik direkt i telefon – under hela matchen. Om du hellre använder webbläsaren (i din dator eller mobila enhet) fungerar statistiken lika bra direkt på hemsidan.

20:30 är det dags för avspark och här allt du behöver känna till:

5 intressanta punkter inför matchen:

• Två matcher in i säsongen hittar vi Borussia Dortmund på fyra inspelade poäng, medan Eintracht Frankfurt har en förlust och en seger. Det är med andra ord tight mellan lagen inför det här mötet.

• Borussia Dortmund har åtta raka vinster hemma mot Eintracht Frankfurt och har gjort minst två mål i tio raka hemmamatcher mot laget. Det känns som att vi har att göra med en väldigt tydlig favorit här.

• Alexander Isak har inte varit med i matchtruppen så här långt den här säsongen och med tanke på att Lucien Favre inte valt att ta med den svenske anfallstalangen i Champions League-truppen är det solklart att han inte finns med i klubbens planer just nu. Därmed spelar han i U23-laget och kommer inte till spel här heller.

• Raphael Guerrerio och Ömer Toprak är skadade för hemmalaget varpå ingen av spelarna kommer till spel. Därtill är Roman Bürki, Jacob Bruun Larsen och Christian Pulisic osäkra till spel. Alla lär testas sent.

• Timothy Chandler, Carlos Salcedo, Goncalo Paciencia och Jetro Willems. Det går att göra listan över avbräck lång för Eintracht Frankfurt. Marco Russ är också osäker. Det hade kunnat vara bättre på skadefronten, alltså.

Speltips – livebetting & inför matchen:

Räkna med ett hemmalag som gör sitt för att ta kommandot här, men frågan är om inte Eintracht Frankfurt blir ganska svåra att bryta ner? Det är inte heller samma självklarhet i Borussia Dortmund nu som tidigare.

Matchen är inte helt lätt att sia om på förhand, någonting som talar mer för livespel. Det kan öppna för ett allt högre odds på det raka spelet på hemmalaget, som efter en stund in i matchen kan ha fått igång spelet samtidigt som oddset på den raka ettan har höjts. Det är värt att tänka på. Ett tidigt mål för Eintracht Frankfurt skulle leda till ett givet hörnspel på Borussia Dortmund. Håll utkik!

Om du hellre spelar inför matchen är det helt klart värt att fundera på om det här verkligen är ett år där Borussia Dortmund kör över Eintracht Frankfurt. Säsongsinledningen har varit trevande och laget känns svagare än tidigare. Eintracht Frankfurt med plushandikapp finns till trevliga odds. +1,5 mål till 1,75 är värt att ha med i beräkningen inför match.

Använd vår effektiva livestatistik under matchen här!

Matchfakta:

När? 20:30, fredag 14/9
TV-kanal?
Stream? Viaplay

  Rygga spelet hos Expekt – Få 500% upp till 500 kr bonus!