Tänk på detta inför Brighton – Tottenham 17 april | Livebetting

Tänk på detta inför Brighton – Tottenham 17 april | Livebetting

Brighton behöver några poäng till för att kunna andas ut helt och fullt, medan Tottenham hoppas avsluta sin säsong på allra bästa sätt med ett par vinster till. Det är förutsättningarna inför tisdagens möte. Livebetting.se pekar på 5 viktiga saker inför den sena matchen från Premier League på tisdagskvällen.

Premier League lever i allra högsta grad längst ner i botten, där lagen precis under strecket kämpar förtvivlat för att ta igen det poängmässiga övertag som haft en tendens att växa lite för mycket under vintern och våren. I övrigt känns ligan ganska avslagen, något som inte minst sätter sin prägel på matcherna.

Det är hur som helst en aspekt värd att ta i beaktande för den som tänker spela på tisdagens match i Premier League, den mellan Brighton och Tottenham. Hemmalaget har fortsatt en del kvar att spela för då kontraktet inte är säkrat, medan Tottenham försöker cementera en placering högt upp och därigenom ge sig själva en skön boost med självförtroende inför nästa säsong.

20:45 är det avspark i tisdagskvällens match mellan Brighton och Tottenham.

5 intressanta punkter inför matchen:

• Tottenham har varit trögstartade i fyra raka matcher på bortaplan. Trots att laget bara haft kryss efter matchernas första 45 minuter har Tottenham vunnit fyra raka bortamatcher till slut.

• Tottenham har fyra raka vinster mot Brighton i tävlingssammanhang och trivs väldigt bra mot laget.

• Brighton var ett av många stora utropstecken under höstsäsongen, men energin har avtagit och nu haltar laget ordentligt. Det verkar finnas klara problem med motivationen för närvarande. Det kan tyckas märkligt när det bara är sju poäng ner till nedflyttningsplatserna.

• Med fyra raka vinster går det inte att blunda för Tottenhams fina form för tillfället. Laget har verkligen tacklat uttåget i Champions League på bästa sätt under mars och april månad.

• Tottenham har bara förlorat två ligamatcher sedan december månad. Båda förlusterna kom mot mästarna Manchester City.

Skador & avstängningar:

Brighton:  Steve Sidwell är fortsatt skadad för hemmalaget, som i övrigt har en trupp fri från skador. Davy Propper är avstängd.

Tottenham Hotspur: Harry Winks, Kyle Walker-Peters och Danny Rose är otillgängliga för Mauricio Pochettino. Med andra ord kan argentinaren välja och vraka bland en väldigt stark uppsättning spelare.

Livespeltips – tips från coachen:

Om Tottenham är på spelhumör kan laget koppla ett ordentligt grepp om den här matchen och vinna med komfortabla siffror. Fyra raka vinster mot Brighton ger en skön grund med självförtroende att stå på inför matchen. Om matchen börjar lite lätt avslaget känns ett underspel på kortmarknaden aktuellt tidigt, men där drar vi fördelen av att kunna känna av matchens karaktär under inledningen. Annars är ett hörnspel alltid intressant på ett Tottenham som hamnar i underläge. Men på det hela taget känns det klokt att avvakta matchinledningen då risken för en något lamslagen tillställning finns där. Håll koll!

Använd vår effektiva livestatistik under matchen här!

Matchfakta:

När? 20:45, tisdag 17/4
TV-kanal? Viasat Premium
Stream? Viaplay

  Rygga spelet hos Betsson – Få 1 000 kr riskfritt spel här!