Speltips och rekar inför Wimbledon: Nick Kyrgios – Rafael Nadal 4 juni

Speltips och rekar inför Wimbledon: Nick Kyrgios – Rafael Nadal 4 juni

Speltips, odds, rekar och förutsättningar inför den andra omgången i Wimbledon mellan Nick Kyrgios och Rafael Nadal torsdagen den 4 juni 2019.

Nick Kyrgios mot Rafael Nadal redan i den andra omgången av Wimbledon.

Ladda ner vår app i App Store – helt utan kostnad. Då får du alltid gratis speltips och unik livestatistik till matcherna du är mest intresserad av. Precis som det ska vara.

Det är dags för matchstart sist ut av samtliga matcher på centrecourten. Exakt tid är oklar, men tidigast 18:00 på torsdagskvällen.

4 viktiga punkter inför avsparken:

• Det är bara den andra omgången i Wimbledon, men redan nu möts Nick Kyrgios och Rafael Nadal. Det här är två spelare som hade kunnat ta sig hela vägen till en kvartsfinal eller semifinal. Kanske rent av en final om stjärnorna skulle stå helt rätt på himmelen över London.

• Genom åren har dessa båda spelare mött varandra vid sex tillfällen, med tre vinster vardera. Det gör att Nick Kyrgios är en av mycket få spelare på ATP-touren som inte har minus i sin statistik mot Rafa Nadal.

• I februari månad spelade dessa båda mot varandra senast och då gick Nick Kyrgios segrande ur striden på hardcourt. Nu är det ett gräsmöte som gäller. På det underlaget har de bara spelat mot varandra en gång, närmare bestämt i Wimbledon år 2014. Då var Nick Kyrgios inte ens 20 år gammal, men vann ändå matchen.

• Rafael Nadal har inte spelat någonting på gräs inför Wimbledon och har faktiskt inte ens spelat någon tävlingstennis sedan han vann Franska Öppna för lite mer än en månad sedan. Spektakulärt.

Speltips – livebetting & inför matchen:

Nick Kyrgios är en av spelarna på hela ATP-touren som lämpar sig bäst för att spela på livemarknaden på. Anledningen är att 24-åringen är otroligt ojämn i sina prestationer, med höga toppar som få i hela världen ens kan matcha. I sina bästa stunder kan han slå precis vem som helst.

Därför inväntar vi inledningen på matchen och kommer leta efter momentum i matchen. Då kan det rent av vara aktuellt att spela på vem som vinner nästa game. Om servandet ser starkt ut från båda – alternativt om returspelet inte får fäste på gräset – känns ett rakt överspel på gamemarknaden helt klart intressant.

Rekar inför matchen: Det här är ett riktigt tungt möte för att vara så tidigt i Wimbledon och det gör att vi förväntar oss en tät match. Rafael Nadal är solklar favorit, men Nick Kyrgios borde rimligen kunna ta med sig minst ett set från den här matchen. Över 3,5 set är det spel som lockar mest på förhand, men den som vill skrällspela kan såklart fundera på det raka spelet på australiensaren. Det tänker däremot inte vi göra.

Använd vår effektiva livestatistik under matchen här!

Matchfakta:

När? Tidigast 18:00, torsdag 4/7 2019
TV-kanal? Eurosport 1
Stream? Eurosport Player

Annons:
  Registrera dig hos Betsson – Få 1000 kronor bonus!
18+ År – Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se