Speltips och rekar inför AFC Eskilstuna – Kalmar FF 13 juli

Speltips och rekar inför AFC Eskilstuna – Kalmar FF 13 juli

Speltips, rekar och allt annat du kan tänka dig inför mötet mellan AFC Eskilstuna och Kalmar FF i Allsvenskan lördagen den 13 juli 2019.

Vilket lag vågar gå för att plocka en trepoängare?

Ladda ner vår app i App Store – helt utan kostnad. Då får du alltid gratis speltips och unik livestatistik till matcherna du är mest intresserad av. Precis som det ska vara.

Det är dags för avspark vid 18:00 på Tunavallen.

4 viktiga punkter inför avsparken:

• Som tabellen har artat sig är det här två lag som riskerar att bli inblandade i en bottenstrid på allvar, varpå en vinst hade varit gynnsamt för båda lagen. Men faktum är att de känns otroligt uddlösa framåt. Kalmar FF är exempelvis det lag som har kryssat flest matcher i hela serien.

• Kalmar FF är det lag som gjort allra minst antal mål under säsongen och har stora problem med den offensiva avlastningen. Anfallaren Maxwell håller inte riktigt måttet, har det visat sig.

• Dennis Kozica är klar för AFC Eskilstuna på lån från Djurgården, men han är inte spelklar förrän om en knapp vecka. Därmed spelar mittfältaren inte den här matchen.

• Adi Nalic dras med fortsatta skador för sitt AFC Eskilstuna, men nu ska den offensive mittfältaren vara på väg tillbaka efter att ha klivit in i full träning igen. Det återstår att se när han väl är med i en matchtrupp igen.

Speltips – livebetting & inför matchen:

Se det här ändå som en match där båda lagen kommer att försöka känna på varandra för att se om det går att gå för tre poäng, men samtidigt inte riskera så mycket bakåt. Det vore såklart förödande att gå av planen med noll poäng och få se sina motståndare jubla åt en trepoängare.

Ett alternativ är ett överspel på kortmarknaden om det blir irriterat tidigt. Håll ögonen på den marknaden med tanke på hur mycket matchen gäller för båda lagen.

Rekar inför matchen: Det här är två lag som har haft förtvivlat svårt att vinna sina matcher och det finns inte mycket som pekar på att något av lagen är tillräckligt mycket bättre än sina motståndare för att ta tre poäng här heller. Ett rakt spel på ett X eller ett underspel (2,5 mål) är kloka spel inför matchen. Men för den som gillar lite högre odds är det raka krysset naturligtvis mest lockande till runt 3,30 gånger såsen.

Använd vår effektiva livestatistik under matchen här!

Matchfakta:

När? 18:00, lördag 13/7
TV-kanal? C More Fotboll
Stream? C More Play

Annons:
  Registrera dig hos Betsson – Få 1000 kronor bonus!
18+ År – Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se