Speltips och rekar inför AIK – Ararat i Champions League-kvalet 17 juli

Speltips och rekar inför AIK – Ararat i Champions League-kvalet 17 juli

Speltips, rekar och allt viktigt inför mötet mellan AIK och Ararat från Armenien i kvalet till Champions League onsdagen den 17 juli.

Vilket lag tar sig till den andra kvalomgången i kvalet till Champions League?

Ladda ner vår app i App Store – helt utan kostnad. Då får du alltid gratis speltips och unik livestatistik till matcherna du är mest intresserad av. Precis som det ska vara.

Avspark väntar vid 19:00 på onsdagskvällen.

5 viktiga punkter inför avsparken:

• Det första mötet slutade med 2-1-vinst för Ararat nere i Armenien. Därmed är det AIK som måste gå för vinsten, men så länge laget gör mål och håller nollan tar sig AIK till nästa omgång. Det är relativt fina förutsättningar att ha med sig inför ett returmöte på hemmaplan.

• AIK vann med komfortabla 3-0 mot IF Elfsborg i helgen, en välbehövlig vinst efter en svag inledning på den allsvenska höstsäsongen.

• Det har stormat lite kring AIK i veckan och nu har Daniel Sundgren, som vägrade att spela det första mötet, lämnat klubben för den grekiska klubben Aris. Det är en klar försvagning för AIK.

• Det är i nästa kvalomgång som AIK ställs inför riktigt tuffa utmaningar då man inte längre är seedade i den fasen av kvalet. Märk väl att en förlust här innebär en andra chans i kvalet till Europa League.

• Per Karlsson är tillbaka i matchtruppen för AIK.

Speltips – livebetting & inför matchen:

AIK är ett erkänt defensivt inriktat lag och spelar sin bästa fotboll när riskminimerandet är på högre nivåer. Det är också där någonstans laget kommer att ta avstamp här, det är vår fasta övertygelse.

Samtidigt måste AIK göra mål och risken är att det smyger sig in en del stress mot ett lågt stående bortalag. Här tänker vi hålla koll på hörnmarknaden då känslan är att AIK kommer att skrapa fram en hel del hörnor. Det gjorde man redan i det första mötet.

Rekar inför matchen: Under 3 mål (asian handicap) är ett gångbart spel när AIK spelar och den här gången är frågan om det inte är ännu rimligare. 1-0 eller 2-0 ligger väldigt nära till hands i den här matchen. Det är precis vad hemmalaget behöver för att vinna.

Använd vår effektiva livestatistik under matchen här!

Matchfakta:

När? 19:00, onsdag 17/7 2019
TV-kanal? Viasat Fotboll
Stream? Viaplay

Annons:
  Registrera dig hos Betsson – Få 1000 kronor bonus!
18+ År – Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se