Speltips och rekar inför Arsenal – Napoli 11 april

Speltips och rekar inför Arsenal – Napoli 11 april

Speltips, rekar och allt du behöver känna till inför kvartsfinalen i Europa League mellan Arsenal och Napoli torsdagen den 11 april./strong>

Kvartsfinal i Europa League står på spelschemat. Arsenal mot Napoli i det första av två möten väntar på torsdagskvällen.

Ladda ner vår app i App Store – helt utan kostnad. Där följer du fotbollsmatchen du är mest intresserad av med hjälp av unik livestatistik samtidigt som matchen spelas. Statistiken uppdateras alltså LIVE under matchens gång. Superbra för dig som vill göra kloka val på livemarknaden och kunna lägga initierade livespel. Om du hellre använder webbläsaren (i din dator eller mobila enhet) fungerar statistiken lika bra direkt på hemsidan.

21:00 är det avspark på Emirates Stadium.

5 intressanta punkter inför matchen:

• Napoli har bara vunnit två av sina sex senaste matcher och ser allt stabbigare ut. I förra rundan åkte laget sånär ut mot RB Salzburg, men lyckades klara sig kvar med nöd och näppe.

• Unai Emery har vunnit Europa League vid inte mindre än tre tillfällen tidigare och var med sitt Sevilla experter i den här turneringen. Det är en klar fördel för hemmalaget här.

• Arsenal har varit säkerheten själv i Europa League med sju hållna nollor på nio försök så här långt i turneringen.

• Arsenal kommer till spel utan Rob Holding, Hector Bellerin och Danny Welbeck. Laurent Koscielny och Granit Xhaka är spelklara, men förmodligen osäkra ändå. Låt oss invänta startelvorna.

• Raul Albiol och Amadou Diawara kommer inte spela för gästerna här, men David Ospina ska snart vara spelklar. Däremot är det oklart om han står mellan stolparna på ett tag.

Speltips – livebetting & inför matchen:

Arsenal har god form, kommer prioritera den här matchen högt och spelar dessutom på hemmaplan. Därför tror vi också att det är hemmalaget som för matchen.

Men det finns offensiv spets i båda läger och ett överspel på målmarknaden kan vara relevant, eller ännu hellre båda lagen göra mål. Om man har lite is i magen går det att få det här spelet till ett högre odds senare i matchen.

Om du hellre spelar inför matchen: Det känns som att Arsenal tar den här turneringen på klart större allvar och här räknar vi med att Unai Emery formerar starkast möjliga lag. Därför är det raka spelet på hemmalaget till runt 2,40 gånger insatsen pre-game värt att fundera på om du inte ämnar följa matchen via livemarknaden.

Använd vår effektiva livestatistik under matchen här!

Matchfakta:

När? 21:00, torsdag 11/4 2019
TV-kanal? Kanal 9 Play
Stream? D Play, Eurosport Player

  Registrera dig hos Betsson – Få 1000 kronor bonus!
18+ År – Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se