Speltips och rekar inför Arsenal – Rennes 14 mars

Speltips och rekar inför Arsenal – Rennes 14 mars

Speltips, odds och förutsättningar inför torsdagens kanske mest intressanta drabbning i Europa League mellan Arsenal och Rennes. Match vid 21:00 den 14 mars gäller.

Arsenal tar sig an Rennes i returmötet av åttondelsfinalen i Europa League.

Ladda ner vår app i App Store – helt utan kostnad. Där följer du fotbollsmatchen du är mest intresserad av med hjälp av unik livestatistik samtidigt som matchen spelas. Statistiken uppdateras alltså LIVE. Väldigt bra för dig som vill göra kloka val på livemarknaden. Om du hellre använder webbläsaren (i din dator eller mobila enhet) fungerar statistiken lika bra direkt på hemsidan.

21:00 ska Arsenal försöka vända på steken.

5 intressanta punkter inför matchen:

• Arsenal föll med hela 3-1 borta i det första mötet i Frankrike och har nu kniven mot strupen inför returen på Emirates Stadium. Räkna med att Unai Emery – en person som vet hur man vinner Europa League – gärna tar laget längre i den här turneringen. Inte minst med tanke på hur tät Champions League-jakten är i Premier League.

• Arsenal vann med tunga 2-0 mot Manchester United i helgen och har därmed god energi inom spelargruppen. Det återstår att se vilken startelva som får spela här. Med tanke på att det är FA-cuphelg kan flera spelare få vila då istället för på torsdagskvällen.

• Rennes har faktiskt fem (!) raka matcher utan förlust i Europa League och har sett väldigt starka ut lagom till slutspelet. Mycket bra och nu kan laget ta sig hela vägen till kvartsfinal.

• Rob Holding, Hector Bellerin och Danny Welbeck är samtliga skadade för Arsenal. Henrikh Mkhitaryan är också tveksam till spel. Sokratis är avstängd.

• Rennes har ett par tunga pjäser borta i den här matchen, någonting som oroar en del. Abdoulaye Diallo, Ludovic Baal, Jordan Siebatcheu och såklart Romain Danzé är otillgängliga här.

Speltips – livebetting & inför matchen:

Arsenal bör sett till hur Premier League ser ut just nu prioritera Europa League relativt högt och det faktum att det är Rennes som står på andra sidan borde inte skrämma laget. Snarare tvärtom. Det här är såklart ett motstånd som Arsenal ska (och behöver) slå. Nästan alla dagar i veckan.

3-1 i det första mötet gör att Arsenal bara behöver vinna med 2-0 för att vara vidare. Det är ett utgångsläge som får ses som överkomligt. Det är ett utgångsläge som laget borde kunna ordna.

Arsenal att vinna första halvlek är ett bra spel redan inför match, men vågar vi vara kyliga i 15-20 minuter kan oddset vara ordentligt högt. Dessutom är ett hörnspel på hemmalaget väldigt intressant.

Om du hellre spelar inför matchen: Det faktum att Arsenal inför matchen ligger under med 3-1 efter det första mötet på fransk mark gör att vi egentligen bara kan förvänta oss en typ av matchbild. Arsenal måste gå för vinsten här och det lär öppna upp mötet – åt båda håll. Inför matchen känns därför båda lagen göra mål som ett synnerligen starkt spel till 1,91 gånger insatsen hos flera spelbolag. Håll koll.

Använd vår effektiva livestatistik under matchen här!

Matchfakta:

När? 21:00, torsdag 14/3 2019
TV-kanal? Kanal 9
Stream? Eurosport player

  Registrera dig hos LeoVegas – Få 2000 kronor bonus + 200 kronor gratisspel!
18+ År – Regler & Villkor gäller, Stödlinjen.se