Speltips och rekar inför Aston Villa – Sheffield United 8 februari

Speltips och rekar inför Aston Villa – Sheffield United 8 februari

Speltips, odds och förutsättningar inför fredagens kittlande möte i Championship mellan Aston Villa och Sheffield United.

Aston Villa och Sheffield United möts i fredagens enda möte i Championship.

Ladda ner vår app i App Store – helt utan kostnad. Där kan du följa matchen med hjälp av vår unika livestatistik samtidigt som matchen spelas. Väldigt bra för dig som vill göra kloka val på livemarknaden. Om du hellre använder webbläsaren (i din dator eller mobila enhet) fungerar statistiken lika bra direkt på hemsidan.

20:45 är det dags för avspark.

5 intressanta punkter inför matchen:

• Aston Villa har varit synnerligen starka på hemmaplan under den här säsongen med endast en förlust på sina tio senaste matcher på Villa Park.

• Det blir nästan alltid målrikt när Aston Villa spelar på hemmaplan. Sju raka hemmamatcher har slutat med minst tre mål, varav minst två mål har gjorts av hemmalaget. Starkt facit.

• Sheffield United och Aston Villa har en tendens att spela målrika matcher när de möts. Sju av de åtta senaste mötena har slutat med minst tre mål. Det säger en hel del om vilken typ av fotboll som spelas när det vankas möte mellan dessa båda lag.

• Axel Tuanzebe, Henri Lansbury, Jack Grealish, Örjan Nyland. Det är spelarna som inte kommer till spel för Aston Villa. Däremot finns förhoppningar om att James Chester och Andre Green ska komma till spel.

• Jake Wright och Kieron Freeman är skadade för Sheffield United. I övrigt kan laget sätta upp sin bästa startelva.

Speltips – livebetting & inför matchen:

Här finns det all anledning att fundera på målmarknaden redan innan avspark, men vi som älskar livebetting gör bäst i att ha lite is i magen. Det är ofta tack vare det som vi lyckas få upp oddset – eller helt enkelt undviker att gå på en onödig mina.

I det här fallet är det bäst att kika på startelvorna och de första 20 minuterna innan vi kliver in med ett spel. När vi väl har fått en uppfattning om matchen känns det raka överspelet väldigt lockande – om det skapas målchanser i matchen.

Om du hellre spelar inför matchen: På förhand talar det mesta för att det här blir ett målrikt möte mellan två offensivt lagda lag. Båda lagen göra mål till runt 1,65 gånger pengarna är ett trevligt odds så här på förhand. Det går dock att få upp oddset ordentligt med lite is i magen.

Använd vår effektiva livestatistik under matchen här!

Matchfakta:

När? 20:45, fredag 8/2 2019
TV-kanal? TV3 Sport
Stream? Viaplay

  Registrera dig hos Betsson – Få 2500 kronor bonus + 150 kronor gratisspel!