Speltips och rekar inför Atalanta – Lazio 15 maj

Speltips och rekar inför Atalanta – Lazio 15 maj

Leeds United är klara favoriter mot Derby County i playoff-returen till Premier League, som spelas 15 maj. Här har ni ett bra speltips.

Vilka når final i playoff, Leeds United eller Derby County?

Ladda ner vår app i App Store – helt utan kostnad. Där följer du fotbollsmatchen du är mest intresserad av med hjälp av unik livestatistik samtidigt som matchen spelas. Statistiken uppdateras alltså LIVE under matchens gång. Superbra för dig som vill göra kloka val på livemarknaden och kunna lägga initierade livespel. Om du hellre använder webbläsaren (i din dator eller mobila enhet) fungerar statistiken lika bra direkt på hemsidan.

20:45 är det avspark på Elland Road.

5 intressanta punkter inför matchen:

• Den italienska cupfinalen spelas i ett enda möte och vinnaren här säkrar den sista inhemska titeln i italiensk fotboll den här säsongen. Atalanta eller Lazio säkrar också en Europaplats i händelse av seger här.

• Atalanta är säsongens stora utropstecken i Serie A och har goda chanser att gå till Champions League via ligan. Men att få avsluta säsongen med en cuptitel skulle också väga otroligt tungt. Dessutom har laget med sig fyra raka vinster i ligan varpå formen otvivelaktigen är god.

• Lazio har åtta raka utan förlust i Coppa Italia med hållen nolla i sex av sina sju senaste cupmatcher. Starka papper att ha med sig.

• Atalanta får klara sig utan Rafael Toloi som är skadad.

• Lazio har varken Etrit Berisha eller Jordan Lukaku i sin finaltrupp, men däremot hoppas serben Sergej Milinkovic-Savic finnas på plan när det smäller här.

Speltips – livebetting & inför matchen:

Atalanta är säsongens utropstecken och formen är så pass god att vi håller laget som favoriterna inför den här matchen. Det får man knappat säga va? Men har man lite is i magen kan vi kliva in på livemarknaden till ett högre odds.

Lazio trevar omkring lite längre ner i tabellen, men ser såklart det här som en god chans att rädda sitt eget anseende den här säsongen. En säsong som i stora drag varit misslyckad, men som alltså kan räddas vid en titel.

Överspelet lockar om det smäller tidigt. Då syftar vi både på målmarknaden, men också på kortmarknaden där det kan rassla till ordentligt om det blir irriterat.

Om du hellre spelar inför matchen: Det finns mycket som talar för mål i den här matchen, men kanske allra främst att det är en enda helt avgörande match där mål åt endera håll tvingar fram motståndarna. Det här är två lag som väldigt gärna vinner en efterlängtad titel. Över 2,5 mål kan spelas till runt 1,85 gånger insatsen pre-game.

Använd vår effektiva livestatistik under matchen här!

Matchfakta:

När? 20:45, onsdag 15/5
TV-kanal? TV3 Sport
Stream? Viaplay

  Registrera dig hos Bethard – Få 500 kronor!
18+ År – Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se