Speltips och rekar inför Ballymena United – Malmö FF 18 juli

Speltips och rekar inför Ballymena United – Malmö FF 18 juli

Speltips, rekar och odds inför Europa League-kvalet mellan Ballymena United från Nordirland och Malmö FF från Sverige den 18 juli 2019.

Ballymena United tar sig an Malmö FF på hemmaplan i kvalet till Europa League.

Ladda ner vår app i App Store – helt utan kostnad. Då får du alltid gratis speltips och unik livestatistik till matcherna du är mest intresserad av. Precis som det ska vara.

Avspark framåt kvällen – närmare bestämt 20:45 i Nordirland.

4 viktiga punkter inför avsparken:

• Det första mötet slutade med hela 7-0 till Malmö FF på hemmaplan i en match som hade kunnat sluta med det dubbla. Markus Rosenberg gjorde hattrick i den matchen, men finns nu inte ens med i matchtruppen inför den returmötet.

• I nästa omgång blir det en resa till Malta eller Slovenien för vinnande lag i det här dubbelmötet. Laget som vinner börjar dessutom borta, redan på torsdag den 25 juli.

• Arnor Traustason (bilden) spelar inte den här matchen (och förmodligen inte mer den här säsongen) efter en ful tackling från Haris Radetinac i söndagens möte med Djurgården. Islänningen har skadat fotleden.

• Det finns ingen dokumenterad vändning efter att ha förlorat med 7-0 i det första mötet av en kvalmatch till Europa League eller Champions League.

Speltips – livebetting & inför matchen:

Malmö FF är det klart bättre laget och det är egentligen deras inställning till matchen som avgör hur den ska sluta. En rimlig tanke är att tänka sig en ganska slapp, avslagen inledning med ett 0-0-resultat som håller sig ett bra tag.

Därefter lär skåningarna kunna bryta ner hemmalaget allt mer och flera bänkspelare som nu får chansen lär vara övertygade om att själva visa framfötterna. Det raka spelet på Malmö FF – eller någon form av lättare handikapp – kan vara en klok idé efter 30-35 mållösa minuter på livemarknaden.

Rekar inför matchen: Underspelet på förhand känns nästan helt givet då matchen redan är avgjort efter 7-0 i den första matchen. Rimligen blir hemmalaget lite svårare att bryta ner på sin egen hemmaplan, samtidigt som Uwe Rösler väntas lufta en rad bänkspelare för att alla ska få ordentligt med speltid.

Använd vår effektiva livestatistik under matchen här!

Matchfakta:

När? 20:45, torsdag 19/7
TV-kanal?
Stream? Viaplay

Annons:
  Registrera dig hos Betsson – Få 1000 kronor bonus!
18+ År – Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se