Speltips och rekar inför Degerfors – Dalkurd 21 maj

Speltips och rekar inför Degerfors – Dalkurd 21 maj

Speltips, rekar och alla förutsättningar du behöver ha koll på inför mötet i Superettan mellan Degerfors och Dalkurd tisdagen den 21 maj 2019.

Klassisk fotbollsmark när Degerfors gör upp med Dalkurd i Superettan.

Ladda ner vår app i App Store – helt utan kostnad. Där följer du fotbollsmatchen du är mest intresserad av med hjälp av unik livestatistik samtidigt som matchen spelas. Statistiken uppdateras alltså LIVE under matchens gång. Superbra för dig som vill göra kloka val på livemarknaden och kunna lägga initierade livespel. Om du hellre använder webbläsaren (i din dator eller mobila enhet) fungerar statistiken lika bra direkt på hemsidan.

19:00 är det avspark.

4 intressanta punkter inför matchen:

• Degerfors IF är lite av säsongens utropstecken, tillsammans med Mjällby AIF, i Superettan. Just nu finns laget med i toppen av tabellen och för att haka på ytterligare krävs fortsatta trepoängare.

• Dalkurd FF har ännu inte gjort ett enda mål på bortaplan trots fyra matcher på bortaplan. Det är inget vidare facit att ha med sig inför den här matchen.

• Dalkurd FF ramlade ur den allsvenska fotbollen förra säsongen och ser nu ut att få svårt att studsa tillbaka igen. Detta bland annat beroende på att laget spelar uppe i Gävle och därmed inte har en riktig hemmaplansfördel på Gavlevallen.

• Besard Sabovic, en av de allra bästa spelarna i Dalkurd FF under den här säsongen, finns inte med i mötet med Degerfors IF på grund av en avstängning. Detta efter ett rött kort i senaste matchen mot Brage.

Speltips – livebetting & inför matchen:

Degerfors IF är ett bra hemmalag och har varit offensivt starka under säsongen, med flera fina offensiva spelare som blommat ut. Därför tror vi att laget går hårt för att vinna den här matchen, men samtidigt utan att bjuda på någonting bakåt. Med tanke på att Dalkurd FF är så trubbiga bör det inte vara någon risk.

Ett rakt spel på Degerfors IF lockar men vi väntar till livemarknaden för att 1) se att laget ser starka ut just idag 2) få ett högre odds lite senare i matchen.

Rekar inför matchen: Dalkurd FF är ett defensivt inriktat lag och Degerfors IF vill ogärna bjuda på någonting i onödan. 1-0 eller 2-0 ligger nära till hands på förhand och underspelet (2,5 mål i matchen) blir ett bra spel för den som allra helst placerar sitt spel inför matchen.

Använd vår effektiva livestatistik under matchen här!

Matchfakta:

När? 19:00, tisdag 21/5 2019
TV-kanal? C More Fotboll
Stream? C More Play

  Registrera dig hos Bethard – Få 500 kronor!
18+ År – Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se