Speltips och rekar inför Helsingborgs IF – IK Sirius 15 juli

Speltips och rekar inför Helsingborgs IF – IK Sirius 15 juli

Speltips, rekar och allt annat viktigt inför måndagens möte mellan Helsingborgs IF och gästande IK Sirius i Allsvenskan den 15 juli.

Vilket lag vågar gå för att plocka en trepoängare?

Ladda ner vår app i App Store – helt utan kostnad. Då får du alltid gratis speltips och unik livestatistik till matcherna du är mest intresserad av. Precis som det ska vara.

Det är dags för avspark vid 19:00 på Olympia.

4 viktiga punkter inför avsparken:

• Dessa båda lag slåss om att slippa en bottenstrid och behöver nu göra en stark sommar för att inte riskera att blandas i den omedelbara nedflyttningsstriden under hösten.

• Helsingborgs IF har plockat in ett par förstärkningar, men då transferfönstret för värvningar till Sverige öppnar först senare i veckan är dessa spelare ännu inte tillgängliga. Däremot har Rasmus Jönsson lämnat klubben.

• Alexander Farnerud är fortsatt skadad och spelar inte den här matchen för hemmalaget. Där är också David Boysen högst osäker till att medverka.

• IK Sirius får klara sig utan en viktig trio i form av Stefano Vecchia, Robert Åhman Persson och Abdul Razak. Samtliga tre står som skadade.

Speltips – livebetting & inför matchen:

Efter att ha vunnit direkt efter uppehållet är det lite mer positiva tongångar inom Helsingborgs IF och troligen är det här ett möte som laget tänker sig att de ska vinna. Men faktum är att IK Sirius är ett välorganiserat, svårslaget lag som dessutom har för vana att vara tunga att möta.

Helsingborgs IF har haft stora defensiva problem med inlägg, en gren som Philip Haglund och IK Sirius är starka på. Blir det någonstans där matchen avgörs?

Här tror vi att överspelet på kortmarknaden kan vara aktuellt, om det blir riktigt irriterat i inledningen av matchen. Det står så mycket på spel att det inte är omöjligt.

Rekar inför matchen: Det här är två lag som inte har råd att förlora, inte minst mot varandra. Det är också två lag som har sina styrkor i den defensiva delen av planen, varpå vi gärna blickar mot målmarknaden och ett underspel. Pre-game är det bästa speltipset i vår värld under 2,5 mål till runt 1,80 gånger insatsen. Det finns att spela hos flertalet spelbolag på marknaden.

Använd vår effektiva livestatistik under matchen här!

Matchfakta:

När? 19:00, måndag 15/7 2019
TV-kanal? C More Fotboll
Stream? C More Play

Annons:
  Registrera dig hos Betsson – Få 1000 kronor bonus!
18+ År – Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se