Speltips och rekar inför IFK Göteborg – Hammarby 20 maj

Speltips och rekar inför IFK Göteborg – Hammarby 20 maj

Speltips, rekar och andra förutsättningar inför måndagens heta allsvenska möte mellan IFK Göteborg och Hammarby den 20 maj 2019.

IFK Göteborg och Hammarby jagar båda en ny trepoängare.

Ladda ner vår app i App Store – helt utan kostnad. Där följer du fotbollsmatchen du är mest intresserad av med hjälp av unik livestatistik samtidigt som matchen spelas. Statistiken uppdateras alltså LIVE under matchens gång. Superbra för dig som vill göra kloka val på livemarknaden och kunna lägga initierade livespel. Om du hellre använder webbläsaren (i din dator eller mobila enhet) fungerar statistiken lika bra direkt på hemsidan.

19:00 är det avspark på Gamla Ullevi.

5 intressanta punkter inför matchen:

• IFK Göteborg skuggar Malmö FF i toppen och är bara någon enstaka poäng från att gå upp i allsvensk serieledning. Det var förmodligen inte många som förväntade sig en sådan utveckling på detta unga lag.

• Hammarby öppnade säsongen svagt men står nu på fyra raka vinster i den allsvenska fotbollen. Därmed ser det också betydligt mer lovande ut inför fortsättningen av säsongen.

• Gamla Ullevi är nyligen i speldugligt skick och det här blir IFK Göteborgs blott andra match på sin ordinarie hemmaplan i år. Senast, mot Malmö FF, blev det mållöst.

• IFK Göteborg saknar mest troligt Amin Affane i den här matchen, men göteborgarna har på senare tid verkligen hittat en startelva som fungerar och som de därmed tänker köra vidare på. Det är åtminstone vad vi förväntar oss här.

• Hammarby saknar fortfarande den viktige mittfältaren Junior, men Darijan Bojanic har verkligen hittat sin roll när han är lite mer tillbakalutad. Det har Hammarby mått bra av.

Speltips – livebetting & inför matchen:

IFK Göteborg trivs att ligga lite på rulle och med tanke på att Hammarby mest troligt kommer till matchen med en offensiv inställning väntas det finnas en hel del ytor att ställa om i. Det är ungefär vad vi förväntar oss här – två lag som vågar gå upp och bra lägen för omställningar åt båda håll.

Ett intressant spel är utan tvekan båda lagen göra mål, men pre-game är oddset lite för svagt. Med lite is i magen kan vi får ett betydligt högre odds runt 20-30 minuter in i matchen. Såvida det fortsatt är mållöst kliver vi då in på livemarknaden.

Rekar inför matchen: Två formstarka lag gör upp på Gamla Ullevi och efter 0-0 mot Malmö FF tror vi att vi får se ett betydligt mer framåtlutat hemmalag i den här matchen. Det står inte lika mycket prestige på spel och då brukar matcherna också bli aningen mer lössläppta. Över 2,5 mål är ett bra spel redan pre-game och finns att hitta till fina odds hos flera spelbolag på den svenska marknaden.

Använd vår effektiva livestatistik under matchen här!

Matchfakta:

När? 19:00, måndag 20/5 2019
TV-kanal? Sportkanalen
Stream? C More Play

  Registrera dig hos Bethard – Få 500 kronor!
18+ År – Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se