Speltips och rekar inför IFK Norrköping – GIF Sundsvall 20 maj

Speltips och rekar inför IFK Norrköping – GIF Sundsvall 20 maj

IFK Norrköping och GIF Sundsvall har båda öppnat säsongen svagt, men jagar tre poäng i mötet mellan lagen måndagen den 20 maj 2019. Speltips? Ja, gärna.

Ska IFK Norrköping eller GIF Sundsvall ta en viktig trepoängare här?

Ladda ner vår app i App Store – helt utan kostnad. Där följer du fotbollsmatchen du är mest intresserad av med hjälp av unik livestatistik samtidigt som matchen spelas. Statistiken uppdateras alltså LIVE under matchens gång. Superbra för dig som vill göra kloka val på livemarknaden och kunna lägga initierade livespel. Om du hellre använder webbläsaren (i din dator eller mobila enhet) fungerar statistiken lika bra direkt på hemsidan.

19:00 är det avspark på Östgötaporten.

4 intressanta punkter inför matchen:

• GIF Sundsvall ligger på nedre halvan efter inledningen på säsongen. Nu krävs ett par vinster innan sommaren för att slå vakt om en plats på övre halvan till hösten. Annat vore en direkt besvikelse sett till förväntningar efter förra årets succésäsong.

• IFK Norrköping är lite av säsongens besvikelse i den allsvenska fotbollen och om det ska bli strid om Europaplatser i höst krävs förmodligen en stark avslutning på vårsäsongen.

• GIF Sundsvall har mittfältaren Omar Eddahri på sin skadelista inför matchen. Det är synd att han ännu inte fått visa allt vad han går för i sin nya klubb.

• IFK Norrköping har troligen viktige Gudmundur Thorarinsson på sin skadelista, men i övrigt kan Jens Gustafsson i stort sett formera bästa möjliga startelva.

Speltips – livebetting & inför matchen:

IFK Norrköping har inget annat val än att verkligen göra sitt yttersta för att ta tag i den här matchen redan från första stund. Det är laget skyldiga både sig själva och publiken i Norrköping.

Därför tänker vi oss ett offensivt hemmalag där gästerna med fördel kan ligga lite på kontring. Där finns flera kontringsstarka spelare i laget som kommer att trivas med ett sådant upplägg. Därför tror vi dels på att båda lagen kan göra mål – alla former av målspel lockar här – där spel på livemarknaden är bäst ur en oddssynpunkt.

Vidare är ett hörnspel också lockande då båda lagen lär trycka på i perioder av matchen.

Rekar inför matchen: Efter en ganska svag inledning på säsongen för både GIF Sundsvall och IFK Norrköping gäller det att plocka några viktiga trepoängare innan sommaren för att inte tappa mer mark. Här tror vi att båda lagen ser en chans att göra mål och vinna poängen den vägen. Båda lagen göra mål är därför ett bra speltips redan inför matchen till runt 1,85 gånger insatsen hos flera spelbolag på den svenska marknaden.

Använd vår effektiva livestatistik under matchen här!

Matchfakta:

När? 19:00, måndag 20/5 2019
TV-kanal? C More Live
Stream? C More Play

  Registrera dig hos Bethard – Få 500 kronor!
18+ År – Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se