Speltips och rekar inför IFK Norrköping – St Patricks 18 juli

Speltips och rekar inför IFK Norrköping – St Patricks 18 juli

Speltips, rekar och odds inför Europa League-kvalet mellan IFK Norrköping och irländska St Patrick’s torsdagen den 18 juli 2019.

IFK Norrköping mot irländska St Patrick’s i kvalet till Europa League.

Ladda ner vår app i App Store – helt utan kostnad. Då får du alltid gratis speltips och unik livestatistik till matcherna du är mest intresserad av. Precis som det ska vara.

Avspark framåt kvällen – närmare bestämt 19:00 i Norrköping.

4 viktiga punkter inför avsparken:

• Det första mötet slutade med en stabil 2-0-vinst till gästande IFK Norrköping på plats i Dublin. Det räcker för att kunna pusta ut hyfsat inför hemmamötet.

• 98% av gångerna som bortalaget vunnit med 2-0 i första mötet har det slutat med avancemang i kvalet till Europa League och Champions League. En svindlande stor fördel för IFK Norrköping alltså.

• IFK Norrköping har sett bättre ut i ineldningen av den allsvenska hösten, efter att tidigare ha varit en besvikelse under våren. Samtidigt är det Europa League-kvalet som är chansen att rädda en säsong som inte kommer att sluta med en allsvensk guldmedalj.

• Östgötaporten har som bekant konstgräs, någonting som St Patrick’s inte är supervana vid. Det lär vara en klar fördel för IFK Norrköping.

Speltips – livebetting & inför matchen:

IFK Norrköping var det klart bättre laget senast och lär städa av även den här matchen, även fall vi tror att det kan vänta en mer avslagen match här. Å andra sidan måste gästerna gå framåt och ett starkt kontringslag som Peking kommer att gilla det.

En klok idé är att invänta mållösa 30 minuter och kliv sedan in på ett handikappspel eller en rak hemmavinst till ett betydligt högre odds.

Rekar inför matchen: IFK Norrköping visade redan i den första matchen att man är ett starkare lag och det lär bestå inför returen som St Patrick’s rimligen inte kan vända. IFK Norrköping -1,5 är ett intressant speltips till runt 1,70-1,75 gånger såsen på förhand.

Använd vår effektiva livestatistik under matchen här!

Matchfakta:

När? 19:00, torsdag 18/7 2019
TV-kanal? Viasat Premium
Stream? Viaplay

Annons:
  Registrera dig hos Betsson – Få 1000 kronor bonus!
18+ År – Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se