Speltips och rekar inför LA Galaxy – Toronto FC 5 juni

Speltips och rekar inför LA Galaxy – Toronto FC 5 juni

Speltips, rekar och allt du behöver veta inför nattens möte mellan Los Angeles Galaxy och Toronto FC i MLS den 5 juni. Zlatan Ibrahimovic och hans LA Galaxy går för vinst.

LA Galaxy behöver en trepoängare igen.

Ladda ner vår app i App Store – helt utan kostnad. Då får du alltid gratis speltips och unik livestatistik till matcherna du är mest intresserad av. Precis som det ska vara.

Avsparken är mitt i natten till fredag.

4 viktiga punkter inför avsparken:

• LA Galaxy har gjort det otroligt bra så här i inledningen av säsongen och till skillnad från förra året har Zlatan Ibrahimovic sett till att hans lag finns med från start. Det gör att laget nu ligger trea i den totala tabellen. Ett par vinster till vore bra för att skaffa sig en ännu större buffert neråt.

• När dessa båd lag spelat mot varandra i Los Angeles har vi uteslutande fått njuta av målrika matcher. Sex raka hemmamöten har slutat med minst tre mål i för LA Galaxy när det är Toronto FC på andra sidan.

• Jonathan dos Santos är iväg på landslagsuppdrag, samtidigt som Giancarlo Gonzalez är på samma slags äventyr. Två tunga tapp för LA Galaxy. Romain Alessandrini, en självklar startspelare, spelar inte heller det här mötet.

• Toronto FC saknar ett gäng tunga spelare inför den här matchen, däribland anfallsstjärnan Jozy Altidore och toppspelaren Michael Bradley. Vidare spelar inte Jonathan Osorio, Asthone Morgan, Omar Gonzalez eller Drew Moor just det här mötet för Toronto FC.

Speltips – livebetting & inför matchen:

En liten härlig hemlighet att ha med sig inför livemarknaden är att målspelen tenderar att förbättras i odds ganska snabbt i matcherna hos flera spelbolag. Därmed kan du, i det här fallet, fokusera helt på Zlatan Ibrahimovic första 10-15 minuterna och sen spela på att han gör mål senare i matchen. Ett decimerat bortalag och ett hemmalag som saknar sina offensiva pjäser gör att Zlatan måste kliva fram. Och visst brukar han göra det när det behövs som mest?

I övrigt är överspelet i matchen intressant om den blir lika öppen som vi anar. Låt det gå 15-20 minuter och spela sedan till ett högre odds.

Rekar inför matchen: Trots att Toronto FC bara har en vinst på sina tio senaste matcher är frågan om de inte har en ganska okej möjlighet att skrälla till sig poäng borta mot LA Galaxy, ett lag som saknar sina bästa spelare? I våra ögon finns här två spelvägar om du tänker lägga ett spel innan avspark: antingen går du på ett handikapp (plusspel) på gästerna eller ett rent överspel. Den målrika trenden mellan lagen är ingen slump.

Använd vår effektiva livestatistik under matchen här!

Matchfakta:

När? 04:30, fredag 5/7 2019
TV-kanal? Strive
Stream? Strive

Annons:
  Registrera dig hos Betsson – Få 1000 kronor bonus!
18+ År – Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se