Speltips och rekar inför Mallorca – Granada 4 juni

Speltips och rekar inför Mallorca – Granada 4 juni

Speltips, rekar, odds och förutsättningar inför Segunda Division-mötet mellan Mallorca och Granada tisdagen 4 juni

Det är åter dags för kittlande möte i Segunda Division.

Ladda ner vår app i App Store – helt utan kostnad. Då får du alltid gratis speltips och unik livestatistik till matcherna du är mest intresserad av. Precis som det ska vara.

21:00 är det avspark.

4 viktiga punkter inför avsparken:

• Mallorca har varit superstarka på sin hemmaplan under hela säsongen och inte minst nu på slutet har laget radat upp vinster där. Sex raka hemmavinster i ligaspelet säger en hel del om deras förmåga där.

• Granada har visat form på sistone och har sex raka matcher utan förlust, varav fyra vinster. Det är ett mycket starkt facit att ha med sig.

• Det här är två lag som båda slåss om uppflyttning. För Mallorca handlar det om att försöka nå en kvalplats, medan Granda har chansen på en direktplats. En vinst här skulle hjälpa båda lagen oerhört.

• Om vi ser till lagens senaste inbördes möten kan vi konstatera att Granada har två raka vinster, varav 1-0 i höstas i det första mötet den här säsongen mellan lagen. Mallorca har inte slagit Granada på hemmaplan under 2010-talet.

Speltips – livebetting & inför matchen:

Mallorca är i stort behov av poäng och kommer därför verkligen gå stenhårt för en vinst. På hemmaplan är laget starka och vi tror inte att de avvaktar på något sätt här.

Med lite tålamod och is i magen kan det därför ge riktigt fina odds på livemarknaden. Det raka spelet på Mallorca är spelbart innan matchen, men kan bli ännu mer värdefullt senare. Står det 0-0 efter första halvlek exempelvis är det guldläge.

Rekar inför matchen: På förhand kan vi inte blunda för favoritskapet hos hemmalaget – åtminstone i våra ögon. Formen är ganska god, hemmaplansfördelen lika så och vikten av tre poäng enorm. 2,90 gånger insatsen är ett spännande odds på förhand och fungerar väl för den som inte tänker gå på livemarknaden.

Använd vår effektiva livestatistik under matchen här!

Matchfakta:

När? 21:00, tisdag 4/6 2019
TV-kanal? Matchen sänds inte på svensk tv.
Stream? Matchen streamas inte via svenska plattformar.

Annons:
  Registrera dig hos Betsson – Få 1000 kronor bonus!
18+ År – Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se