Speltips och rekar inför Manchester City – Liverpool 3 januari

Speltips och rekar inför Manchester City – Liverpool 3 januari

Speltips, odds och rekar inför det som känns som 2019 års hetaste match när Manchester City ska rädda guldstriden hemma mot Liverpool i Premier League.

Årets match kommer redan tre dagar in på 2019 när Manchester City tar sig an Liverpool på hemmaplan.

Ladda ner vår app i App Store – helt gratis. Där kan du följa matchen med hjälp av vår unika livestatistik samtidigt som matchen spelas. Väldigt bra för dig som vill göra kloka val på livemarknaden. Om du hellre använder webbläsaren (i din dator eller mobila enhet) fungerar statistiken lika bra direkt på hemsidan.

21:00 är det avspark och här är det du vill veta:

5 intressanta punkter inför matchen:

• Liverpool har nio (!) raka vinster i Premier League och har under den intensiva decemberperioden faktiskt dragit ifrån konkurrenterna i toppen. Det gör att Liverpool är klara serieledare i nuläget. Just nu med sju poäng till godo på Manchester City som är tvåa.

• Manchester City är extremt starka på hemmapaln och gör inte minst många mål. Faktum är att laget gjort minst två mål i elva (!) raka hemmamatcher i Premier League.

• Det här är ett möte som ofta slutar målrikt. 8 av 9 möten har nämligen slutat med minst tre mål. Det finns med andra ord mycket som talar för målrikt här också.

• Fabian Delph är avstängd för hemmalaget, ett lag som också får klara sig utan Benjamin Mendy, Eliaquim Mangala och Claudio Bravo. Kevin De Bruyne och Ilkay Gundogan är dessutom osäkra till spel just nu.

• Alex Oxlade Chamberlain, Joseph Gomez och Joel Matip är spelarna som är skadade för Liverpool. Det är avbräck som Jürgen Klopp numera gjort sig van vid. James Milner, Dominic Solanke och Alberto Moreno är också osäkra till spel.

Speltips – livebetting & inför matchen:

Vilken match som väntar!

Mest troligt kommer merparten av alla som kallar sig fotbollsintresserade på allvar att faktiskt se den här matchen, varpå livemarknaden kommer att vara hetare än på länge. Räkna med att spelbolagen är generösa i antalet marknader som nu erbjuds under matchens gång.

Målspelen ligger alltid nära till hands när dessa båda lagen är i farten. Ha is i magen och kliv in i ett senare skede för att därigenom få upp oddsen på dina livespel. Det är känslan. Lagen kan mycket väl känna lite på varandra innan det smäller på allvar.

Ett överspel på kortmarknaden bör också ligga nära till hands. Våga kliv in så fort det hettar till på allvar på den här fronten.

Om du hellre spelar inför matchen: Det går faktiskt inte att blunda för den oerhörda form som Liverpool har visat på sistone och att laget inte skulle åka till Manchester med målet att plocka poäng känns naivt. Det här är ett bortalag som kommer att streta emot. X2 finns till runt 1,90-1,95 gånger insatsen pre-game. Ett synnerligen bra värde i det spelet just nu känns det som.

Använd vår effektiva livestatistik under matchen här!

Matchfakta:

När? 21:00, torsdag 3/1
TV-kanal? Viasat Premium, Viasat Ultra HD
Stream? Viaplay

  Registrera dig hos LeoVegas – Få 2000 kronor bonus!