Speltips och rekar inför Manchester City – Tottenham 17 april

Speltips och rekar inför Manchester City – Tottenham 17 april

Speltips, rekar och lite mer än så inför onsdagens kvartsfinal mellan Manchester City och Tottenham i Champions League den 17 april 2019.

Returmöte i Champions League mellan Manchester City och Tottenham.

Ladda ner vår app i App Store – helt utan kostnad. Där följer du fotbollsmatchen du är mest intresserad av med hjälp av unik livestatistik samtidigt som matchen spelas. Statistiken uppdateras alltså LIVE under matchens gång. Superbra för dig som vill göra kloka val på livemarknaden och kunna lägga initierade livespel. Om du hellre använder webbläsaren (i din dator eller mobila enhet) fungerar statistiken lika bra direkt på hemsidan.

21:00 smäller det ordentligt!

5 intressanta punkter inför matchen:

• Tottenham vann det första mötet med 1-0 på hemmaplan, en seger som blev dyrköpt då lagkaptenen Harry Kane skadade sin fotled och inte spelar mer på ett par veckor. Möjligen inte mer den här säsongen. Utgångsläget innebär att Manchester City måste göra minst två mål på hemmaplan för att ta sig vidare.

• Manchester City har målsättningen att lyckas med det historiska att bärga fyra titlar. Då är Champions League den kanske allra viktigaste. Återstår gör final i FA-cupen och titelstrid i Premier League. Titeln i Ligacupen är redan säkrad.

• Tottenham har tre raka hållna nollor – bland annat två mot offensivt skickliga Borussia Dortmund – med sig som ett bra bagage inför den här returen. Det ger gott självförtroende.

• Det ser väldigt bra ut med skador inför den här matchen. Åtminstone för hemmalaget. Fernandinho är visserligen osäker, men hoppas spela. Claudio Bravo är däremot inte tillgänglig.

• Eric Dier, Serge Aurier, Harry Kane och Harry Winks. Det är spelarna som inte kommer till spel för Tottenham. Det finns goda förhoppningar om att Dele Alli, Erik Lamela och Fernando Llorente ska kunna spela.

Speltips – livebetting & inför matchen:

Det kan bli full fart framåt i den här matchen och den som har lite is i magen kan få stort värde på det raka spelet på Manchester City, hemmalaget att ta sig vidare eller kanske allra helst ett hörnspel i matchen. Oavsett vad det står känns det som att något lag är tvingade att gå framåt.

Vidare lockar det med ett överspel på kortmarknaden, ett spel som ofta lockar när engelska lag spelar i Europa och inte får domare som är vana vid tuffa, engelska tag. När lagen dessutom möter varandra och är vana vid engelska domare blir kulturkrocken ofta ännu större. Håll utkik på den fronten!

Om du hellre spelar inför matchen: Det mesta talar trots allt för att Pep Guardiola förmår sitt lag att vända på den här steken. Efter en svag insats i det första mötet talar det mesta som sagt för att laget nu höjer sig inför sin egen hemmapublik. Dessutom mot ett lätt sargat Tottenham. Manchester City -1,5 finns till närmare dubbla insatsen pre-game och det är ett spel som lockar med tanke på att ett bortamål tvingar fram hemmalaget ordentligt.

Använd vår effektiva livestatistik under matchen här!

Matchfakta:

När? 21:00, onsdag 17/4 2019
TV-kanal? Viasat Premium, Viasat Ultra HD
Stream? Viaplay

  Registrera dig hos Betsson – Få 1000 kronor bonus!
18+ År – Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se