Speltips och rekar inför Manchester City – West Ham 17 juli

Speltips och rekar inför Manchester City – West Ham 17 juli

Speltips, rekar och odds inför mötet mellan Manchester City och West Ham i Premier League Asian Trophy som spelas onsdagen den 17 juli.

Är det dags för ett kittlande möte här? Vi skulle inte tro det.

Ladda ner vår app i App Store – helt utan kostnad. Då får du alltid gratis speltips och unik livestatistik till matcherna du är mest intresserad av. Precis som det ska vara.

Avspark redan vid 14:30 på eftermiddagen.

5 viktiga punkter inför avsparken:

• Det här är en slags semifinal i Premier League Asian Trophy där vinnarna sedan tar sig till en final för att möta antingen Wolverhampton eller Newcastle.

• Roberto och David Marin, två nyförvärv till West Ham, finns med i matchtruppen.

• Sergio Aguero, Nicolas Otamendi, Gabriel Jesus, Fernandinho, Ederson, Riyad Mahrez, Benjamin Mendy och Eliaquim Mangala är några av spelarna som inte spelar för Manchester City här.

• Javier Hernandez är den enda renodlade anfallaren som West Ham har med sig till Asien för dessa försäsongsmatcher. Det kan vara värt att ha med sig inför mötet med Manchester City.

• Sebastien Haller blev klar för West Ham i dagarna, men han finns inte med på den asiatiska försäsongsturnén och spelar därmed inte den här matchen.

Speltips – livebetting & inför matchen:

Det går inte att veta vad vi ska vänta oss här, men någon målfest känns inte särskilt trolig. Underspelet på kortmarknaden lockar också och går att kliva in på tidigt på livemarknaden till ett mycket bra odds förmodligen.

Dessutom kan det vara aktuellt med hörnor, inte minst om West Ham skulle råka ta ledningen och Manchester City måste leta sig framåt i banan.

Rekar inför matchen: Underspelet på förhand känns nästan helt givet då matchen i fråga är ordentligt avslagen. Det finns egentligen ingenting att spela för, lagen ur ordentligt ur form och det är dessutom två försvagade lag som inte ens har sina bästa spelare med. Under 2,5 mål är ett alternativ redan inför matchen, men linan är ganska generös och går att höja ett halvt snäpp för den som önskar.

Använd vår effektiva livestatistik under matchen här!

Matchfakta:

När? 14:30, onsdag 17/7 2019
TV-kanal? Viasat Premium
Stream? Viaplay

Annons:
  Registrera dig hos Betsson – Få 1000 kronor bonus!
18+ År – Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se