Speltips och rekar inför Manchester United – West Ham 13 april

Speltips och rekar inför Manchester United – West Ham 13 april

Speltips, rekar och allt du behöver känna till inför lördagens sena kvällsmöte mellan Manchester United och West Ham i Premier League den 13 april 2019./strong>

Den sena kvällsmatchen i Premier League avgörs mellan Manchester United och West Ham.

Ladda ner vår app i App Store – helt utan kostnad. Där följer du fotbollsmatchen du är mest intresserad av med hjälp av unik livestatistik samtidigt som matchen spelas. Statistiken uppdateras alltså LIVE under matchens gång. Superbra för dig som vill göra kloka val på livemarknaden och kunna lägga initierade livespel. Om du hellre använder webbläsaren (i din dator eller mobila enhet) fungerar statistiken lika bra direkt på hemsidan.

18:30 är det dags på Old Trafford.

5 intressanta punkter inför matchen:

• Ole Gunnar Solskjaer har haft en fin inledning på sejouren som manager för Manchester United, men den där omedelbara effekten har så sakteliga ebbats ut. Med det sagt har Manchester United nu 13 raka hemmamatcher i Premier League utan förlust.

• Manchester United har 13 (!) raka matcher mot West Ham hemma på Old Trafford utan förlust.

• West Ham har visat gryende form på senare tid, men detta främst i spelet på egen hemmaplan. Borta är laget klart mer trubbigare och har misslyckats med att näta i sex av sina sju senaste matcher.

• Manchester United har sin vaga trogen ett par spelare borta med skador. Eric Bailly, Antonio Valencia och Ander Herrera spelar inte här. Det lär inite heller Matteo Darmian, Alexis Sanchez eller Nemanja Matic göra.

• West Ham saknar – föga förvånande – sin mittfältare Jack Wilshere som fortsatt är indisponibel med skada. Carlos Sanchez, Andriy Yarmolenko och Andy Carroll kommer inte heller till spel. Winston Reid väntas inte spela mer i vår.

Speltips – livebetting & inför matchen:

Manchester United måste verkligen gå för en ny trepoängare och kommer inte spara på krutet inför sin hemmapublik, medan West Ham har mindre att spela för men verkligen trivs med att kunna ligga lågt och slå om med flera starka kontringsspelare längst fram.

Märk väl att formen är rätt god i båda läger – åtminstone rent spelmässigt – varpå vi bör kunna få se en hel del hot framåt. Den som har is i magen kan som vanligt invänta livemarknaden och där kliva in på ett överspel lite senare i matchen till ett mer förmånligt odds.

Om du hellre spelar inför matchen: Det darrar ordentligt i bakre led för Manchester United, den fina säsongen som Victor Nilsson Lindelöf har till trots. Båda lagen göra mål är ett intressant spel redan pre-game till runt 1,75 gånger insatsen. Det känns inte som att hemmalaget har vad som krävs för att stå emot ett offensivt starkt bortalag.

Använd vår effektiva livestatistik under matchen här!

Matchfakta:

När? 18:30, lördag 13/4 2019
TV-kanal? Viasat Premium
Stream? Viaplay

  Registrera dig hos Betsson – Få 1000 kronor bonus!
18+ År – Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se