Speltips och rekar inför Napoli – Arsenal 18 april

Speltips och rekar inför Napoli – Arsenal 18 april

Speltips, rekar och lite mer än så inför torsdagens returmöte i kvartsfinalen i Europa League mellan Napoli och Arsenal den 18 april.

Returmöte i Europa League mellan Napoli och Arsenal väntar.

Ladda ner vår app i App Store – helt utan kostnad. Där följer du fotbollsmatchen du är mest intresserad av med hjälp av unik livestatistik samtidigt som matchen spelas. Statistiken uppdateras alltså LIVE under matchens gång. Superbra för dig som vill göra kloka val på livemarknaden och kunna lägga initierade livespel. Om du hellre använder webbläsaren (i din dator eller mobila enhet) fungerar statistiken lika bra direkt på hemsidan.

21:00 smäller det minsann på allvar!

5 intressanta punkter inför matchen:

• Arsenal vann det första mötet med 2-0 och har goda möjligheter att ta sig till semifinal på förhand. Märk väl att engelsmännen hållit nollan i åtta av sina tio senaste matcher i Europa League.

• Arsenal har varit direkt svaga på bortaplan under våren 2019, med förlust mot bland annat Rennes, Everton och West Ham de senaste månaderna. Det blev vinst borta mot Watford tidigare i veckan och nu behöver laget ett till bra resultat på bortaplan.

• Napoli kommer mest troligt att säkra en plats i Champions League via ligaspelet, medan Arsenal fortfarande slåss med Tottenham, Chelsea och Manchester United om två platser till turneringen nästa säsong. Därför är Europa League klart viktigare för engelsmännen.

• Raul Albiol och Amadou Diwara kommer troligen inte att spela matchen för hemmalaget.

• Arsenal står som vanligt med ett par spelare på sin skadelista. Danny Welbeck, Hector Bellerin och Rob Holding väntas inte spela. Laurent Koscielny och Lucas Torreira har förhoppningar om att kunna medverka.

Speltips – livebetting & inför matchen:

Napoli kan behöva ge det här en ordentlig chans med en offensiv inställning till matchen, samtidigt som Arsenal kan ligga lågt och ställa om med många kontringsstarka spelare. Det talar för mål och ett överspel på hörnmarknaden på förhand.

Is i magen kan vara bra. Då går det att få överspelet eller båda lagen göra mål till ett betydligt högre odds lite senare i matchen.

Om du hellre spelar inför matchen: Det går inte att blunda för att Napoli behöver höja sig ordentligt här om det ska kunna gå att vända det här underläget, men faktum är att laget sett loja ut i Europa League under våren. Arsenal är förmodligen väldigt måna om att göra en stark prestation här, sin skrala bortaform till trots. Båda lagen göra mål är ett bra spel pre-game med tanke på att matchen kan bli mycket öppen.

Använd vår effektiva livestatistik under matchen här!

Matchfakta:

När? 21:00, torsdag 18/4
TV-kanal? Kanal 9
Stream? Eurosport Player

  Registrera dig hos Betsson – Få 1000 kronor bonus!
18+ År – Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se