Speltips och rekar inför New York RB – Vancouver Whitecaps 23 maj

Speltips och rekar inför New York RB – Vancouver Whitecaps 23 maj

Speltips, rekar och allt du behöver veta inför nattens möte i MLS mellan New York Red Bulls och Vancouver Whitecaps den 23 maj.

Tre viktiga poäng på spel i Major League Soccer – MLS.

Ladda ner vår app i App Store – helt utan kostnad. Där följer du fotbollsmatchen du är mest intresserad av med hjälp av unik livestatistik samtidigt som matchen spelas. Statistiken uppdateras alltså LIVE under matchens gång. Superbra för dig som vill göra kloka val på livemarknaden och kunna lägga initierade livespel. Om du hellre använder webbläsaren (i din dator eller mobila enhet) fungerar statistiken lika bra direkt på hemsidan.

02:00 är det dags för denna nattmacka.

4 intressanta punkter inför matchen:

• New York Red Bulls har med sig tre raka vinster mot Vancouver Whitecaps och har därmed ett klart psykologiskt övertag här.

• Vancouver Whitecaps är ett seriens klart mest målsnåla lag, delvis beroende på en uddlös offensiv. Under 2,5 mål är ett gångbart spel i deras matcher. I nio av lagets tio senaste matcher har det suttit som en smäck.

• Floran Valot och Tim Parker (avstängd) spelar inte matchen för hemmalaget, medan även Aaron Long, Vincent Bezecourt och Bradley Wright-Phillips kan komma att stå över tillställningen.

• Vancouver Whitecaps har flera spelare på sin skadelista. Jasser Khemiri, Matthew Baldisimo, Yordy Reyna, Jon Erice och Lass är spelarna som inte finns med i matchtruppen.

Speltips – livebetting & inför matchen:

Det här är två lag som båda öppnat säsongen klart sämre än vad de hade hoppats på och som nu huserar någonstans kring mitten, även fall läget är lite mer prekärt för Vancouver Whitecaps.

Här bör hemmalaget ta kommandot i matchen, men gästerna är ett starkt defensivt lag och kan kriga till sig ett kryss. Men det raka spelet på hemmalaget lockar redan på förhand med tanke på förutsättningarna. Allra helst väntar vi in livemarknaden för att därigenom få ett högre odds på den raka ettan. Då undviker vi också att gå på en mina om New York Red Bulls har en direkt svag dag.

Rekar inför matchen: Det känns som att spelbolagen överskattat målmöjligheterna i den här matchen, någonting som är enkelt att göra i Major League Soccer. Här tenderar mållinan att vara något snäpp högre än i Europa och det kan ibland öppna för fina underspel. I det här fallet lockar under 3 mål (asian handicap) på förhand till runt 1,70-1,75 gånger insatsen.

Använd vår effektiva livestatistik under matchen här!

Matchfakta:

När? 02:00, torsdag 23 maj 2019
TV-kanal? Matchen sänds inte på linjär svensk tv.
Stream? Strive

  Registrera dig hos Bethard – Få 500 kronor!
18+ År – Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se