Speltips och rekar inför Örebro SK – Helsingborgs IF 28 juni

Speltips och rekar inför Örebro SK – Helsingborgs IF 28 juni

Speltips, rekar och odds inför det allsvenska fredagsmötet mellan Örebro SK och Helsingborgs IF den 28 juni 2019.

Örebro SK mot Helsingborgs IF i fredagens enda allsvenska match.

Ladda ner vår app i App Store – helt utan kostnad. Då får du alltid gratis speltips och unik livestatistik till matcherna du är mest intresserad av. Precis som det ska vara.

18:00 smäller det.

4 viktiga punkter inför avsparken:

• Helsingborgs IF hade en tung vårsäsong och slutade på negativ kvalplats efter tolv spelade omgångar. Därmed har laget press på sina axlar inför avslutningen på säsongen. Nu gäller det att rädda kontraktet.

• Henrik Larsson har tagit över som ny huvudtränare i Helsingborgs IF efter att Per-Ola Ljung fick sparken under sommaruppehållet. Det är tuff press direkt på legendaren.

• Örebro SK är också inblandade i bottenstriden och behöver ha en fin inledningen på sommaren för att inte riskera att blanda sig in i den desperata fighten.

• Andreas Granqvist, Alexander Farnerud och Pär Hansson är alla tre osäkra till spel för Helsingborgs IF.

• Johan Mårtensson, Albin Granlund och Michael Omoh riskerar alla att missa den här matchen. Vad vi vet är att Daniel Björnquist inte kan spela det här mötet.

Speltips – livebetting & inför matchen:

Det här är ett praktexempel på en match där båda lagen verkligen vill gå för en vinst, men där det finns en oro att ge motståndarna en trepoängare. Å andra sidan handlar det om att inleda sommaren på ett bra sätt.

Här tror vi att ett överspel kan bli aktuellt, speciellt om Andreas Granqvist inte finns med för Helsingborgs IF. Håll koll på startelvorna och kliv in på ett tidigt överspel annars.

Ett hörnspel lockar också om det blir så att det ena laget tar ledningen tidigt.

Rekar inför matchen: Örebro SK kliver in i det här mötet med full kraft och kan verkligen skrälla mot ett HIF som har tappat balansen. Örebro SK draw no bet är ett intressant skrällspel till 1,91 gånger pengarna inför matchen. Bra för den som inte tänker spela på livemarknaden.

Använd vår effektiva livestatistik under matchen här!

Matchfakta:

När? 18:00, fredag 28/6 2019
TV-kanal? C More Fotboll
Stream? C More Play

Annons:
  Registrera dig hos Betsson – Få 1000 kronor bonus!
18+ År – Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se