Speltips och rekar inför Örgryte IS – GAIS 17 juni

Speltips och rekar inför Örgryte IS – GAIS 17 juni

Speltips, rekar, odds och allt annat du behöver veta inför måndagens derby i Göteborg mellan Örgryte IS och GAIS i Superettan den 17 juni 2019.

Derby i Göteborg mellan Örgryte IS och GAIS.

Ladda ner vår app i App Store – helt utan kostnad. Då får du alltid gratis speltips och unik livestatistik till matcherna du är mest intresserad av. Precis som det ska vara.

19:00 är det derbydags.

4 viktiga punkter inför avsparken:

• Förra säsongen vann GAIS med 3-1 i bortaderbyt, men tog bara en poäng i hemmaderbyt i juni. Den matchen slutade 4-4. Det är värt att notera att båda lagen alltså spelar sina matcher på Gamla Ullevi. Dessutom har sex (!) av de senaste sju derbyna slutat oavgjort.

• Victor Sköld är fortsatt skadad för Örgryte IS. Dessutom är Hannes Sahlin avstängd och spelar inte det här derbyt.

• Gustav Ludwigsson har varit säsongens spelare för Örgryte IS och har sex mål och fem assist under inledningen på säsongen. Räkna med att han hamnar i fokus även i den här matchen.

• Emil Wahlström och Niclas Andersén är båda osäkra till spel för GAIS. Det vore ett par tunga avbräck för laget. Ingen av spelarna fanns med senast heller.

Speltips – livebetting & inför matchen:

Formen är inte vidare god i något av lagen, även fall Örgryte IS har två raka vinster med sig till derbyt. GAIS däremot har inte vunnit sedan i mitten av maj månad, då borta mot Halmstads BK, men är såklart sugna på poäng här.

X (oavgjort) är ett gångbart spel i derbyna och kan bli aktuellt även här, men på livemarknaden kikar vi på hörnmarknaden (om ett lag hamnar i tidigt underläge), kortspelet (lite beroende på var domaren lägger nivån) och såklart ett överspel om det känns öppet från start. Då minns vi 4-4 från förra säsongen.

Rekar inför matchen: Det är trots allt ett derby som båda lagen verkligen vill vinna, inte minst då säsongsinledningen rent poängmässigt varit lite av en besvikelse för båda lagen från Göteborg. Båda lagen göra mål finns att spela till runt 1,76 gånger såsen hos Unibet inför matchen. Det är ett intressant speltips för den som inte tänker följa matchen och som därmed inte vill spela på livemarknaden.

Använd vår effektiva livestatistik under matchen här!

Matchfakta:

När? 19:00, måndag 17/6 2019
TV-kanal? C More Fotboll
Stream? C More Play

Annons:
  Registrera dig hos Betsson – Få 1000 kronor bonus!
18+ År – Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se