Speltips och rekar inför Portsmouth – Sunderland 16 maj

Speltips och rekar inför Portsmouth – Sunderland 16 maj

Speltips, rekar och andra förutsättningar inför torsdagens playoff-möte mellan Portsmouth och Sunderland torsdagen den 16 maj.

Vilka når Championship, Portsmouth eller Sunderland? Båda har förhoppningar om att kunna gå hela vägen i detta kvalspel.

Ladda ner vår app i App Store – helt utan kostnad. Där följer du fotbollsmatchen du är mest intresserad av med hjälp av unik livestatistik samtidigt som matchen spelas. Statistiken uppdateras alltså LIVE under matchens gång. Superbra för dig som vill göra kloka val på livemarknaden och kunna lägga initierade livespel. Om du hellre använder webbläsaren (i din dator eller mobila enhet) fungerar statistiken lika bra direkt på hemsidan.

20:45 är det dags igen.

5 intressanta punkter inför matchen:

• Sunderland vann det första mötet med 1-0 på hemmaplan och sitter i förarsätet inför att det ska avgöras.

• Bortamålsregeln gäller inte i det engelska playoff-systemet. Med andra ord blir det förlängning om Portsmouth vinner med uddamålet i match två.

• Sunderland har historiskt haft det tufft borta mot Portsmouth, med sju raka matcher utan vinst. Det är inget vidare facit att ha med sig inför den här returen.

• Portsmouth saknar både Jack Whatmough och Dion Donohue inför det här returmötet.

• Sunderland har i stort sett bästa möjliga lag. Aiden McGeady är osäker till spel, men Chris Maguire hoppas åtminstone få starta efter sitt fina mål senast.

Speltips – livebetting & inför matchen:

Sunderland har nu ena foten i Championship igen efter att ha vunnit det första mötet med Portsmouth med 1-0 på hemmaplan. Men vägen till Championship är fortsatt lång och det första hindret är returmötet på bortaplan.

Det finns mycket som talar för att vi står inför en tät match här där Portsmouth inte vill bjuda på något och där Sunderland försöker hålla nollan för att ta sig vidare från dubbelmötet. Det är också vad vi förväntar oss i form av matchbild.

Ett överspel på kortmarknaden blir aktuellt om det efter första halvlek fortsatt är helt öppet. Då antingen om hemmalaget leder med 1-0 eller om det är mållöst. Kanske är det också läge vid 1-1 då det då har hettat till i matchen.

Om du hellre spelar inför matchen: Det kommer stå så mycket på spel i den här matchen och ångestnivåerna är uppskruvade till maximala nivåer. En tät historia är därför vad vi förväntar och på förhand lockar underspelet (2,5 mål) till runt 1,60 gånger pengarna hos flera spelbolag på den svenska marknaden.

Använd vår effektiva livestatistik under matchen här!

Matchfakta:

När? 20:45, torsdag 16/5 2019
TV-kanal? TV3 Sport
Stream? Viaplay

  Registrera dig hos Bethard – Få 500 kronor!
18+ År – Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se