Speltips och rekar inför Stuttgart – Union Berlin 23 maj

Speltips och rekar inför Stuttgart – Union Berlin 23 maj

Speltips och rekar inför det tyska kvalet till Bundesliga mellan Stuttgart och Union Berlin torsdagen den 23 maj 2019.

Stuttgart eller Union Berlin, vilka spelare i Bundesliga 2019/2020?

Ladda ner vår app i App Store – helt utan kostnad. Där följer du fotbollsmatchen du är mest intresserad av med hjälp av unik livestatistik samtidigt som matchen spelas. Statistiken uppdateras alltså LIVE under matchens gång. Superbra för dig som vill göra kloka val på livemarknaden och kunna lägga initierade livespel. Om du hellre använder webbläsaren (i din dator eller mobila enhet) fungerar statistiken lika bra direkt på hemsidan.

20:30 smäller det i kvalet till Bundesliga.

4 intressanta punkter inför matchen:

• Det här är den första av två matcher i det tyska kvalet till Bundesliga. Här inleder laget från Bundesliga, Stuttgart, på hemmaplan inför returen ett par dagar senare. På måndag spelas returen i Berlin.

• Union Berlin var sånär klara för Bundesliga men tappade poäng i den avslutande omgången mot Bochum och tappade sin plats. Nu har laget en andra chans i kvalspelet.

• Santiago Ascacibar är avstängd i det här matchen och kommer att saknas för hemmalaget. Där är även Andreas Beck utanför matchtruppen. Steven Zuber hoppas däremot kunna spela.

• Florian Hübner är inte tillgänglig på grund av en avstängning. Union Berlin saknar även Fabian Schönheim, medan Eroll Zejnullahu är osäker till spel.

Speltips – livebetting & inför matchen:

Stuttgart avslutade säsongen i Bundesliga starkt och har med sig positiv energi till det här dubbelmötet. På hemmaplan måste laget gå för en vinst eftersom 90 tuffa minuter väntar i Berlin så tidigt som på måndag.

Det raka spelet på Stuttgart lockar, men livemarknaden är det givna valet om vi har lite is i magen. Då får vi ett högre odds. Vidare finns det också anledning att hålla koll på överspelen på kort-, hörn- och målmarknaden om det skulle smälla tidigt här. Då kan vi stå inför en urladdning till match.

Rekar inför matchen: Det känns utan tvekan som att hemmalaget Stuttgart gärna tar kommandot i dubbelmötet direkt och då är en vinst på hemmaplan nästan tvunget. 1,90 gånger pengarna ger det raka spelet på Stuttgart pre-game. Det är ett intressant speltips redan innan matchen inleds.

Använd vår effektiva livestatistik under matchen här!

Matchfakta:

När? 20:30, torsdag 23/5 2019
TV-kanal? Viasat Premium
Stream? Viaplay

  Registrera dig hos Bethard – Få 500 kronor!
18+ År – Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se