Speltips och rekar inför Sverige – Nederländerna 3 juni

Speltips och rekar inför Sverige – Nederländerna 3 juni

Speltips, odds, rekar och förutsättningar inför semifinalen i VM 2019 mellan Sverige och Nederländerna onsdagen den 3 juni 2019.

Det är dags för semifinal i VM 2019 mellan Sverige och Nederländerna.

Ladda ner vår app i App Store – helt utan kostnad. Då får du alltid gratis speltips och unik livestatistik till matcherna du är mest intresserad av. Precis som det ska vara.

21:00 är det äntligen dags.

4 viktiga punkter inför avsparken:

• Sverige chockade hela VM-turneringen genom att slå ut favoriterna Tyskland i kvartsfinalen och har efter den vinsten möjligheten att gå precis hur långt som helst. Det återstår att se hur Peter Gerhardsson, förbundskapten, nu väljer att formera startelvan.

• Nederländerna är det landslag som tagit störst steg i sin utveckling sista åren och vann bland annat EM 2017. Därför kliver laget in som favoriter till mötet med Sverige i denna semifinal.

• Sverige har tagit sig vidare genom turneringen efter ett starkt spel i slutspelet där såväl Kanada som Tyskland åkt på däng efter mycket starka kollektiva insatser. Just kollektivet är anledningen till den svenska framgången.

• Fridolina Rolfö fick ett gult kort i kvartsfinalen och blev därmed avstängd till semifinalen. Ett oerhört tungt tapp för det svenska landslaget.

Speltips – livebetting & inför matchen:

Sverige har en bra chans att skrälla även här, men får gälla som klar underdog på förhand. Det känns som att vi står inför en tät match mellan två defensivt starka lag som ogärna bjuder motståndarna på någonting i onödan.

Ett underspel lockar tidigt, men vid ett tidigt mål kan snarare hörnspelen (över) vara intressanta då det tenderar att öppna upp matcherna.

Ett överspel på kortmarknaden finns också nära till hands om det känns irriterat inledningsvis.

Rekar inför matchen: Det var många som höll Sverige som klar underdog inför kvartsfinalen och frågan är om man nu har lärt sig sin läxa? Är Sverige inte bättre än så? Jo, det är det svenska landslaget i våra ögon. Men faktum är att Nederländerna haft en lite enklare resa, kommer mer utvilade och faktiskt är lite av turneringens utropstecken. Risken är att Sverige dränerade sig själva lite på energi senast. Nederländerna att ta sig vidare är ett bra speltips till 1,65-1,70 gånger insatsen på förhand.

Använd vår effektiva livestatistik under matchen här!

Matchfakta:

När? 21:00, onsdag 3/6 2019
TV-kanal? TV4, C More Fotboll
Stream? C More Play

Annons:
  Registrera dig hos Betsson – Få 1000 kronor bonus!
18+ År – Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se