Speltips och rekar inför Sverige – Ryssland 21 maj

Speltips och rekar inför Sverige – Ryssland 21 maj

Speltips, rekar och odds inför det att Tre Kronor avslutar gruppspelet i hockey-VM 2019 mot Ryssland den 21 maj. Kan Sverige vinna sista matchen?

Var slutar Sverige i gruppen, före eller efter Ryssland?

Ladda ner vår app i App Store – helt utan kostnad. Där följer du fotbollsmatchen du är mest intresserad av med hjälp av unik livestatistik samtidigt som matchen spelas. Statistiken uppdateras alltså LIVE under matchens gång. Superbra för dig som vill göra kloka val på livemarknaden och kunna lägga initierade livespel. Om du hellre använder webbläsaren (i din dator eller mobila enhet) fungerar statistiken lika bra direkt på hemsidan.

20:15 är det nedsläpp.

4 intressanta punkter inför matchen:

• Tre Kronor var direkt illa ut i måndagens möte med Lettland och låg under med bland annat 3-2 i matchen. Men efter två snabba mål såg Sverige till att gå upp i en viktig ledning i en match där Tre Kronor behövde minst en poäng för att säkra en slutspelsplats. Till slut vann Sverige med 5-4 efter mål i öppen kasse. Det innebär att Tre Kronor spelar kvartsfinal senare i veckan.

• Ryssland har sex vinster på sex omgångar så här långt i hockey-VM och har varit det lag som imponerat klart mest sett över hela turneringen.

• Henrik Lundqvist kommer att vilas i tisdagens möte med Ryssland för att därigenom känna si så fräsch som möjligt inför kvartsfinalen senare i veckan.

• Ryssland har turneringens främsta poängplockare i sitt lag i form av Nikita Kucherov. Med 14 poäng på sex matcher har han haft en fullkomligt galen inledning på säsongen. Märk väl att han också vann NHL-grundseriens poängliga med sitt Tampa Bay Lightning.

Speltips – livebetting & inför matchen:

Tre Kronor har stora problem i defensiven och släpper in många onödiga, klumpiga mål. Nu möter laget ett mycket starkt Ryssland som har en otrolig fart i sin egen offensiv. Det kan göra det svårt att hänga med.

Därför håller vi koll på målspelen och alla former av spel på ryssarna. Att Tre Kronor tar en tidig ledning skulle exempelvis kunna öppna för ett livespel på Ryssland.

Rekar inför matchen: Det talar en hel del för mål i den här matchen, inte minst med tanke på att båda lagen nu är klara för spel i kvartsfinalen senare i veckan. Det handlar såklart fortsatt om att skaffa sig en så bra position som möjligt i gruppen, men känslan är att lagen kan spela med en väldig offensiv ansats här. Över 5 mål är ett trevligt speltips pre-game.

Använd vår effektiva livestatistik under matchen här!

Matchfakta:

När? 20:15, tisdag 21/5 2019
TV-kanal? SVT 2
Stream? SVT Play, Viaplay

  Registrera dig hos Bethard – Få 500 kronor!
18+ År – Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se