Speltips och rekar inför Sydafrika – Tyskland 17 juni

Speltips och rekar inför Sydafrika – Tyskland 17 juni

Sydafrika och Tyskland gör upp i damernas VM 2019 i den sista gruppspelsomgången. Speltips inför mötet måndagen den 17 juni.

Den sista gruppspelsomgången i VM 2019.

Ladda ner vår app i App Store – helt utan kostnad. Då får du alltid gratis speltips och unik livestatistik till matcherna du är mest intresserad av. Precis som det ska vara.

18:00 gäller det.

4 viktiga punkter inför avsparken:

• Tyskland har vunnit båda sina inledande matcher med 1-0 och är redan klara för åttondelsfinal.

• Sydafrika har öppnat turneringen med två raka förluster, men har fortfarande en liten chans på avancemang. Men då krävs en vinst i den här matchen. Vad som är intressant är att sydafrikanerna förlorat med mindre än förväntat, 3-1 och 1-0, så här långt i sina matcher.

• I sju (!) raka matcher har det tyska landslaget gjort mindre än tre mål och det är ett bevis på hur krampaktiga laget varit i sin offensiv.

• Dzsenifer Marozsan har dragit på sig en skada och riskerar att missa hela världsmästerskapet. Det gör att den tyska offensiven tappat en aning i kraft på sistone.

Speltips – livebetting & inför matchen:

Tyskland kommer med största sannolikhet att vinna den här gruppen och för att vara helt säkra räcker det alltså med en poäng mot Sydafrika här. Därför tror vi att laget kommer att vila några av sina bästa spelare.

Skillnaden mellan lagen är inte så stor att Tyskland kan räkna med att köra över Sydafrika, speciellt inte om motivationen inte hundra procent är där. Därför tror vi verkligen på ett Sydafrika som stretar emot.

En idé är att kliva in på underspelet, men för att vara på den säkra sidan rekommenderas livemarknaden då vi får chansen att studera oddsen och hur matchtempot utvecklar sig.

Rekar inför matchen: Alla inser såklart att Tyskland är favoriter här och det är inte konstigt, men faktum är att Sydafrika imponerat med en ganska stark organisation och ett par riktigt individuellt starka spelare. Det gör att vi tror att laget kan få med sig ett helt okej resultat här. Sydafrika +3 (asian handicap) är ett intressant speltips på förhand.

Använd vår effektiva livestatistik under matchen här!

Matchfakta:

När? 18:00, måndag 17/6 2019
TV-kanal? Sportkanalen
Stream? C More Play

Annons:
  Registrera dig hos Betsson – Få 1000 kronor bonus!
18+ År – Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se