Speltips och rekar inför Tottenham – Manchester United 13 januari

Speltips och rekar inför Tottenham – Manchester United 13 januari

Det finns så mycket att se fram emot inför söndagens sena möte i Premier League mellan Tottenham Hotspur och Manchester United. Speltips finns såklart att hämta.

Viktigt toppmöte mellan Tottenham och Manchester United väntar i Premier League.

Ladda ner vår app i App Store – helt gratis. Där kan du följa matchen med hjälp av vår unika livestatistik samtidigt som matchen spelas. Väldigt bra för dig som vill göra kloka val på livemarknaden. Om du hellre använder webbläsaren (i din dator eller mobila enhet) fungerar statistiken lika bra direkt på hemsidan.

17:30 är det avspark på Wembley Stadium.

5 intressanta punkter inför matchen:

• Det är tydligt att det här är två formstarka lag. Tottenham har sex vinster på sina sju senaste ligamatcher medan Manchester United nu vunnit fem raka matcher under nye huvudtränaren Ole Gunnar Solskjaer.

• Till nästa säsong ryktas det vilt om att Mauricio Pochettino är tilltänkt att ta över Manchester United. Det adderar en extra krydda inför det här mötet.

• Tottenham har ett fint facit hemma mot Manchester United i tävlingssammanhang, med tre raka vinster mot rivalen.

• Victor Wanyama är den enda spelaren som garanterat inte spelar för Tottenham på grund av skada, men Lucas Moura och Eric Dier är också högst osäkra till spel.

• Eric Bailly är avstängd medan Marcos Rojo är skadad. I övrigt är spelare som Paul Pogba, Alexis Sanchez och Chris Smalling osäkra till spel på grund av diverse skavanker. Det lär å andra sidan inte hindra Paul Pogba från att spela.

Speltips – livebetting & inför matchen:

Förväntningarna är självklart högt uppskruvade inför den här matchen då det är nu Manchester United anno 2019 ska bekänna färg på allvar. Den första tunga utmaningen väntar, men vi tror att Ole Gunnar Solskjaer fortsätter med en offensiv inställning till matcherna. Däri ligger truppens styrka.

Ett målspel bör ligga nära till hands här, men också ett hörnspel bör vara bra. Det kan vi rikta in på det lag som ligger under om vi vill vara mer specifika. Då kan vi också få ett bättre odds senare i matchen.

Om det inte lossnar målmässigt första halvtimmen kan det vara lägligt med ett spel på målmarknaden också.

Om du hellre spelar inför matchen: Det går inte att blunda för att det Manchester United som nu spelar sina matcher gör det med ett helt annat självförtroende. Trots att det här är den svåraste motståndaren hittills för Ole Gunnar Solskjaer är känslan att norrmannen minst får med sig ett kryss från matchen. X2 finns till ett par hundradelar över 1,80 inför matchen. Det är ett bra värde pre-game.

Använd vår effektiva livestatistik under matchen här!

Matchfakta:

När? 17:30, söndag 13/1
Stream? Viasat Premium
Stream? Viaplay

  Registrera dig hos LeoVegas – Få 2000 kronor bonus!