Speltips och rekar inför Venezuela – Argentina 28 juni

Speltips och rekar inför Venezuela – Argentina 28 juni

Speltips, rekar och allt du behöver veta inför kvartsfinalen i Copa America mellan Venezuela och Argentina fredagen den 28 juni.

Det är kvartsfinal i Copa America mellan Venezuela och Argentina.

Ladda ner vår app i App Store – helt utan kostnad. Då får du alltid gratis speltips och unik livestatistik till matcherna du är mest intresserad av. Precis som det ska vara.

21:00 smäller det med avspark.

4 viktiga punkter inför avsparken:

• Copa America spelas på brasiliansk mark och det kommer såklart att göra Argentina extra sugna på att ta revansch efter två raka finalförluster.

• Venezuela imponerade under gruppspelet och fick bland annat med sig 0-0 mot såväl Peru som Brasilien. Det tyder på att det är ett lag med ett oerhört fint försvarsspel, men som också har vissa problem offensivt.

• 2003 var senaste gången som Argentina vann Copa America och den här gången räknar vi med att laget väldigt gärna går hela vägen.

• Sergio Aguero och Lionel Messi är givna i startelvan, men i övrigt har Argentina provat en del olika formationer. Lionel Scaloni har inte riktigt hittat rätt heller.

Speltips – livebetting & inför matchen:

Argentina tar kommandot direkt här, men vill inte riskera att släppa in ett tidigt mål mot ett så starkt defensivt lag. Det kan få laget att hamna i en mycket prekär situation.

Men vi tror att Argentina försöker mala ner motståndarna och efter 90 minuter bör det ha räckt hela vägen till avancemang. Vi tror däremot att vi med lugn och ro i magen kan vänta 20-30-40 minuter innan vi kliver in på det raka spelet. Då kan vi få ett fint odds på att Argentina vinner.

Rekar inför matchen: Venezuela har imponerat stort med sin defensiv, men är också direkt svaga offensivt. Det finns en uddlöshet som vi inte kan blunda för. Under 2,5 mål är därför ett bra speltips inför kvartsfinalen och den som inte tänker följa matchen på livemarknaden gör bäst i ett speltips i linje med ett underspel.

Använd vår effektiva livestatistik under matchen här!

Matchfakta:

När? 21:00, fredag 28/6 2019
TV-kanal? TV 10
Stream? Viaplay

Annons:
  Registrera dig hos Betsson – Få 1000 kronor bonus!
18+ År – Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se