Speltips och rekar inför Wolverhampton – Newcastle 11 februari

Speltips och rekar inför Wolverhampton – Newcastle 11 februari

Speltips, odds och förutsättningar inför det som är måndagens enda match i Premier League när Wolverhampton tar sig an Newcastle.

Finns det spelvärde att hitta i måndagens enda möte i Premier League, månne?

Ladda ner vår app i App Store – helt utan kostnad. Där kan du följa matchen med hjälp av vår unika livestatistik samtidigt som matchen spelas. Väldigt bra för dig som vill göra kloka val på livemarknaden. Om du hellre använder webbläsaren (i din dator eller mobila enhet) fungerar statistiken lika bra direkt på hemsidan.

21:00 är avsparkstiden satt till.

5 intressanta punkter inför matchen:

• Wolverhampton ångar på med en väldig fart i Premier League och står nu på tre raka vinster. I samtliga tre segermatcher har laget gjort minst tre mål. Det är starka papper.

• Wolverhampton har blivit ett målrikt lag – gärna åt båda håll. I fem raka matcher har laget gått över 2,5 mål och ofta är det målgaranti på lagets matcher. Det tackar vi för.

• Newcastle har fyra raka bortamatcher utan vinst i Premier League, varav tre förluster. Vad som däremot är värt att minnas är vinsten mot Manchester City för ett par veckor sedan – dock på hemmaplan – som gav välbehövlig energi till laget.

• Wolverhampton har förmodligen bästa möjliga lag i matchen. Ruben Vinagre och Diogo Jota kan missa matchen, men hoppas båda komma till spel trots skavanker.

• Inte heller bortalaget har några givna avbräck. Däremot finns en rad spelare på den tveksamma listan inför matchen. Karl Darlow, Ki Sung-yueng, Robert Elliot, Paul Dummett, Jonjo Shelvey och Mohamed Diamé är spelarna vars medverkan är osäker.

Speltips – livebetting & inför matchen:

Wolverhampton har varit säsongens utropstecken och detta tack vare den offensiva fotboll som laget envisas med att försöka spela. Att nu ta sig an ett relativt formsvagt Newcastle inför sin egen hemmapublik gör att vi förväntar oss ett hemmalag som verkligen går för vinsten.

Det kan öppna upp matchen.

Dessutom tycker vi att det finns anledning att hålla hemmalaget som klara favoriter. Såvida startelvan är någorlunda intakt och såvida laget ser starka ut inledningsvis i matchen tycker vi att värdet helt klart kommer att höjas på den raka ettan efter 20-30 mållösa minuter. Då borde oddset ha höjts betänkligt från initiala 1,75 gånger pengarna.

Det kan också lossna ordentligt målmässigt här om det rasslar tidigt i matchen, inte minst om bortalaget skulle ta ledningen. Håll utkik på sådana marknader också om det passar sig.

Om du hellre spelar inför matchen: Wolverhampton känns på egentligen alla vis som ett mer solitt och starkt lag för närvarande. På hemmaplan ska det också vara ett tydligt favoritskap för hemmalagets del. Det går att argumentera för att 1,75 gånger pengarna är anmärkningsvärt låg, men om du inte ämnar följa matchen och därför inte kan livespela finns det ändå visst värde i den raka ettan pre-game.

Använd vår effektiva livestatistik under matchen här!

Matchfakta:

När? 21:00, måndag 11/2
TV-kanal? Viasat Premium
Stream? Viaplay

  Registrera dig hos Betsson – Få 2500 kronor bonus + 150 kronor gratisspel!