Artiklar

Hjärtligt välkomna till Jonas Dahlquists eminenta blogg hos oss på Livebetting.se!

Här får ni ta del av hans purfärska tankar samt analyser från fotbollens underbara liksom hektiska värld. Huvudfokus är hans specialistområden tillika svenskarnas favoriter, Allsvenskan och Premier League.

Med jämna mellanrum delar Jonas Dahlquist med sig av sina åsikter, tankar och djupa analyser av de senaste händelserna i Allsvenskan och Premier League, de kommande matcherna och om matcherna som varit.

Uppskattar du Jonas Dahlquists och hans fotbollsanalyser, precis som vi på Livebetting.se? Glöm inte att titta in här – alltid med nytt och fräscht material!
Om Jonas Dahlquist

Jonas Dahlquist är en av Sveriges mest uppskattade sportkommentatorer, TV-profiler och krönikörer, vars djupa kunskaper, väloljade analyser och faktadroppande genomsyrar allt han vidrör och medverkar i.

Dahlquist har synts till i C More (före detta Canal+) där han bevakat Allsvenskan och även fått den charmerande titeln ”Mr. Allsvenskan”, Premier League, bland annat i hans före detta egna TV-program ”Rule Britannia”, samt La Liga under flera års tid och under olika perioder. Det var hans startskott på en lång och imponerande karriär som sportjournalist.

2017 blev Jonas Dahlquist en del av Spelbloggare.se, var han försett läsarna med fotbollsanalyser i textform, och detta kommer han fortsätta vidare med i bloggformat här på systersajten, Livebetting.se, och detta är vi mycket stolta över och nöjda med – att erbjuda våra lojala läsare med texter och tankar från en av landets mest framstående sportprofiler.

En del av Spelbloggare.se och Livebetting.se blev han i samband med pausen och sitt sabbatsår från C More och under hösten samma år kom beskedet att han lämnar dem för att bli en del av Discovery under 2018. Hos dem kommer han vara en av huvudpjäserna när vinter-OS ska rapporteras från och bevakas på nära håll.

– När jag fick det konkreta erbjudandet för någon vecka sen behövde jag fundera i ungefär en sekund, skrev han på sin Instagram i samband med att bomben släpptes.

Räkna dessutom med att Dahlquist kommer synas till på helt andra typer av sändningar från Discovery och Eurosport, som bland annat tar över rättigheterna för Allsvenskan 2020. Spännande, va?

Även efter flytten till Discovery kommer Jonas Dahlquist alltjämt, på olika sätt och vis, fortsätta vara en del av familjen på Livebetting.se. Bland annat här i bloggen kommer han återkomma titt som tätt.
Varför ska jag läsa Jonas Dahlquists blogg?
Jonas Dahlquist är en av de skarpaste knivarna i den svenska sportjournalismens låda, om inte den skarpaste av dem alla. Hans nyanserade, djupa och träffsäkra analyser har under flera års tid kunnat tas del av i TV-rutan, men här i hans blogg på Livebetting.se går han ännu mer på djupet om vad som händer och komma skall i fotbolls-Europa i allmänhet och Premier League samt Allsvenskan i synnerhet.

Nytt och fräscht material, i textform, finns att ta del av med jämna och täta mellanrum. Det kan handla om rent tankedroppande, matchanalyser alternativ inför matchen-analyser – men också mer ingående tankar om problem, möjligheter i nutidens liksom framtidens fotboll.

För att inte missa ett enda Jonas briljanta blogginlägg och tankar rekommenderar vi att bokmärka bloggen och Livebetting.se, som bjuder på annat matnyttigt material med de bästa verktygen för att bli en vinnare på livespel online.

Förutom det framträder Jonas Dahlquist i vår alldeles egna Youtubeshow, Sladjan Show, tillsammans med Sladjan Osmanagic här på Livebetting.se.

Speltips och rekar inför England – Tjeckien 22 mars

Speltips och rekar inför England – Tjeckien 22 mars

Speltips, odds och rekar inför det kittlande mötet i EM-kvalet mellan England och Tjeckien fredagskvällen…

Speltips och rekar inför Belgien – Ryssland 21 mars

Speltips och rekar inför Belgien – Ryssland 21 mars

Speltips, odds och rekar inför torsdagens EM-kvalmöte mellan Belgien och Ryssland. Mötet startar 20:45 den…

Speltips och rekar inför Tyskland – Serbien 20 mars

Speltips och rekar inför Tyskland – Serbien 20 mars

Speltips inför onsdagens träningslandskamp mellan Tyskland och Serbien den 20 mars. Perfekt uppladdning inför EM-kvalet…

Speltips och rekar inför Mansfield Town – Lincoln City 18 mars

Speltips och rekar inför Mansfield Town – Lincoln City 18 mars

Speltips inför måndagskvällens intressanta möte i League Two mellan Mansfield Town och Lincoln City finns…

Speltips och rekar inför Everton – Chelsea 17 mars

Speltips och rekar inför Everton – Chelsea 17 mars

Speltips, rekar och odds inför söndagens tunga möte mellan Everton och Chelsea i Premier League…

Speltips och rekar inför Wolverhampton – Manchester United 16 mars

Speltips och rekar inför Wolverhampton – Manchester United 16 mars

Speltips, odds och förutsättningar inför lördagens kvartsfinal i FA-cupen mellan Wolverhampton och Manchester United den…

Speltips och rekar inför Arsenal – Rennes 14 mars

Speltips och rekar inför Arsenal – Rennes 14 mars

Speltips, odds och förutsättningar inför torsdagens kanske mest intressanta drabbning i Europa League mellan Arsenal…

Speltips och rekar inför FC Barcelona – Lyon 13 mars

Speltips och rekar inför FC Barcelona – Lyon 13 mars

Speltips, odds och rekar inför det kittlande mötet mellan FC Barcelona och Lyon i returmötet…

Speltips och rekar inför Juventus – Atletico Madrid 12 mars

Speltips och rekar inför Juventus – Atletico Madrid 12 mars

Det finns fina speltips inför tisdagens tunga Champions League-möte mellan Juventus och Atletico Madrid. Häng…

Speltips och rekar inför AS Roma – Empoli 11 mars

Speltips och rekar inför AS Roma – Empoli 11 mars

Det blir såväl speltips som rekar inför måndagens italienska möte mellan AS Roma och Empoli…