Artiklar

Hjärtligt välkomna till Jonas Dahlquists eminenta blogg hos oss på Livebetting.se!

Här får ni ta del av hans purfärska tankar samt analyser från fotbollens underbara liksom hektiska värld. Huvudfokus är hans specialistområden tillika svenskarnas favoriter, Allsvenskan och Premier League.

Med jämna mellanrum delar Jonas Dahlquist med sig av sina åsikter, tankar och djupa analyser av de senaste händelserna i Allsvenskan och Premier League, de kommande matcherna och om matcherna som varit.

Uppskattar du Jonas Dahlquists och hans fotbollsanalyser, precis som vi på Livebetting.se? Glöm inte att titta in här – alltid med nytt och fräscht material!
Om Jonas Dahlquist

Jonas Dahlquist är en av Sveriges mest uppskattade sportkommentatorer, TV-profiler och krönikörer, vars djupa kunskaper, väloljade analyser och faktadroppande genomsyrar allt han vidrör och medverkar i.

Dahlquist har synts till i C More (före detta Canal+) där han bevakat Allsvenskan och även fått den charmerande titeln ”Mr. Allsvenskan”, Premier League, bland annat i hans före detta egna TV-program ”Rule Britannia”, samt La Liga under flera års tid och under olika perioder. Det var hans startskott på en lång och imponerande karriär som sportjournalist.

2017 blev Jonas Dahlquist en del av Spelbloggare.se, var han försett läsarna med fotbollsanalyser i textform, och detta kommer han fortsätta vidare med i bloggformat här på systersajten, Livebetting.se, och detta är vi mycket stolta över och nöjda med – att erbjuda våra lojala läsare med texter och tankar från en av landets mest framstående sportprofiler.

En del av Spelbloggare.se och Livebetting.se blev han i samband med pausen och sitt sabbatsår från C More och under hösten samma år kom beskedet att han lämnar dem för att bli en del av Discovery under 2018. Hos dem kommer han vara en av huvudpjäserna när vinter-OS ska rapporteras från och bevakas på nära håll.

– När jag fick det konkreta erbjudandet för någon vecka sen behövde jag fundera i ungefär en sekund, skrev han på sin Instagram i samband med att bomben släpptes.

Räkna dessutom med att Dahlquist kommer synas till på helt andra typer av sändningar från Discovery och Eurosport, som bland annat tar över rättigheterna för Allsvenskan 2020. Spännande, va?

Även efter flytten till Discovery kommer Jonas Dahlquist alltjämt, på olika sätt och vis, fortsätta vara en del av familjen på Livebetting.se. Bland annat här i bloggen kommer han återkomma titt som tätt.
Varför ska jag läsa Jonas Dahlquists blogg?
Jonas Dahlquist är en av de skarpaste knivarna i den svenska sportjournalismens låda, om inte den skarpaste av dem alla. Hans nyanserade, djupa och träffsäkra analyser har under flera års tid kunnat tas del av i TV-rutan, men här i hans blogg på Livebetting.se går han ännu mer på djupet om vad som händer och komma skall i fotbolls-Europa i allmänhet och Premier League samt Allsvenskan i synnerhet.

Nytt och fräscht material, i textform, finns att ta del av med jämna och täta mellanrum. Det kan handla om rent tankedroppande, matchanalyser alternativ inför matchen-analyser – men också mer ingående tankar om problem, möjligheter i nutidens liksom framtidens fotboll.

För att inte missa ett enda Jonas briljanta blogginlägg och tankar rekommenderar vi att bokmärka bloggen och Livebetting.se, som bjuder på annat matnyttigt material med de bästa verktygen för att bli en vinnare på livespel online.

Förutom det framträder Jonas Dahlquist i vår alldeles egna Youtubeshow, Sladjan Show, tillsammans med Sladjan Osmanagic här på Livebetting.se.

Tänk på detta inför Birmingham – Swansea 17 augusti

Tänk på detta inför Birmingham – Swansea 17 augusti

Swansea City tar sig till Birmingham för ett tufft bortamöte och på förhand är känslan…

Tänk på detta inför Burnley – Istanbul Basaksehir 16 augusti

Tänk på detta inför Burnley – Istanbul Basaksehir 16 augusti

Livebetting.se pekar på 4 viktiga punkter och rekar med ett saftigt speltips inför kvalet i…

Tänk på detta inför Vidi FC – Malmö FF 14 augusti

Tänk på detta inför Vidi FC – Malmö FF 14 augusti

Malmö FF är ute efter att avancera hela vägen till Champions League-playoff men behöver då…

Tänk på detta inför IFK Norrköping – Hammarby 13 augusti

Tänk på detta inför IFK Norrköping – Hammarby 13 augusti

IFK Norrköping och Hammarby vill haka på AIK i den allsvenska guldstriden, men behöver då…

Tänk på detta inför Halmstads BK – Degerfors IF 31 juli

Tänk på detta inför Halmstads BK – Degerfors IF 31 juli

För att haka på i toppen av Superettan behöver både Halmstads BK och Degerfors IF…

Tänk på detta inför Trelleborgs FF – Hammarby IF 30 juli

Tänk på detta inför Trelleborgs FF – Hammarby IF 30 juli

Livebetting.se rekar med speltips och analyser inför mötet mellan Trelleborgs FF och Hammarby IF i…

Tänk på detta inför Malmö FF – IFK Norrköping 28 juli

Tänk på detta inför Malmö FF – IFK Norrköping 28 juli

Malmö FF har tre poäng i sikte inför lördagens möte med topplaget IFK Norrköping hemma…

Tänk på detta inför Manchester City – Liverpool 26 juli

Tänk på detta inför Manchester City – Liverpool 26 juli

Manchester City och Liverpool gör upp i ett på förhand lite halvsegt möte i Champions…

Tänk på detta inför Cluj – Malmö FF 24 juli

Tänk på detta inför Cluj – Malmö FF 24 juli

Malmö FF har fördelen av att inleda den andra kvalomgången mot rumänska Cluj på bortaplan,…

Tänk på detta inför AIK – Shamrock Rovers 19 juli

Tänk på detta inför AIK – Shamrock Rovers 19 juli

AIK har starka förhoppningar om att slå ut Shamrock Rovers i kvalet till Europa League…